De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 november 2016

VACATURE: Casemanager Noord Holland (Bij de COA op asiekzoekerscentrum Den Helder)Functieomschrijving

Ben jij dé man of vrouw die het verhaal kent? Ja? Dan wordt jij verantwoordelijk voor methodische begeleiding van de individuele asielzoeker vanaf aankomst tot vertrek uit de opvanglocatie Den Helder. Jij als Casemanager kent het individuele verhaal, jij zorgt voor afstemming binnen het COA en de ketenpartners en bewaakt de rechtmatigheid van de opvang. De asielzoekers ondersteun je bij het maken van een plan met als doel hen te bewegen terug te keren naar het land van herkomst of helpt met het begeleiden bij inburgering. Hoe je dat doet?
 • Jij voer toekomstgerichte coachings- en begeleidingsgesprekken met de asielzoeker.
 • Ook voert je (slecht nieuws-)gesprekken met bewoners bij beslissingen in de asielprocedure en de beëindiging van de opvang, verwijst door naar welzijns- en gezondheidsinstanties op locatie of daarbuiten en zorgt voor nazorg.
 • Je neemt de verantwoordelijk over de aan jouw toegewezen dossiers.
 • Je werkt actief samen met collega's op het centrum en professionals van andere organisaties die met vreemdelingen werken voor afstemming en uitwisseling van informatie.
 • Bewoners spreek je aan op ongewenst gedrag en intervenieert daar waar het moet.
 • Jij ziet lacunes in procedures, signaleert deze en adviseert over verbeteringen.

Functie-eisen

 • een afgeronde HBO opleiding van een sociaal agogische of maatschappelijke opleiding.
 • Een professional met minimaal 2 jaar aantoonbare en relevante ervaring met agogische vaardigheden en methodische gespreksvoering.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Bereidheid om onregelmatig te werken.
 • Goed overweg kunnen met mensen en interculturele verschillen en kundig zijn in de omgang met verschillende belangen.
 • In bezit van geldig BHV- en Agressie certificaat of bereidheid deze voorafgaand aan dienstverband te volgen.
 • Het gaat hier om een pittige functie waarbij je af en toe op de voorgrond moet kunnen treden.
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Helder

Bedrijfsprofiel

Het COA is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Door de huidige hoge instroom van mensen die op dit moment in ons land asiel aanvragen, wordt het aantal opvanglocaties tijdelijk uitgebreid. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners' staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Aanbod

 • Een uitdagende functie met marktconform salaris.
 • Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • De functie is voor 32 uur per week. De dagen zijn in overleg.
Salaris ligt tussen de € 2700 en € 3200 bruto per maand

 Hier solliciteren: http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/14689517/casemanager-noord-holland?sort=date&utm_campaign=aggregator-sponsored&utm_medium=cpc&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.indeed.nl%2Fvacatures%3Fq%3Dvreemdelingen&utm_source=Indeed.nl&utm_term=cat2


Pampers maandboxen

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator