De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 november 2016

VACATURE: Hoofd zorg detentiecentrum Rotterdam


Functieomschrijving
Iedereen in Nederland heeft recht op goede gezondheidszorg. Ook vreemdelingen in detentie. De Dienst Justitiële Inrichtingen heeft een zorgplicht voor hen. Als hoofd Zorg maak jij je sterk voor de medische en paramedische zorg voor deze groep.
Je geeft leiding aan de afdeling Zorg van het Detentiecentrum Rotterdam (DCR) en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten op het gebied van medische en paramedische zorg.
Het DCR maakt deel uit van de vreemdelingenketen. Samenwerking en verbinding zoeken met de ketenpartners is onderdeel van je dagelijks werk. Je geeft uitvoering aan het vreemdelingebeleid met betrekking tot de zorg en overdracht van de zorg. Richting de directie en ketenpartners heb je een signalerende en adviserende taak.
De afdeling Zorg bestaat naast het Hoofd zorg uit een Plaatsvervangend hoofd zorg, Inrichtingspsychologen, Verpleegkundigen en administratief medewerkers zorg.

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van zorg.
 • Je hebt aantoonbare en ruime managementervaring, en een zorginhoudelijke achtergrond.
 • Je hebt kennis van ontwikkelingen op het werkterrein van de Dienst Justitiële Inrichtingen en vreemdelingenbewaring.
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in de medische, paramedische en psychosociale zorg.
 • Je hebt inzicht in de organisatie en taakverdeling binnen de vestiging en de vreemdelingenbewaring.
 • Je bent vaardig in het coördineren en monitoren van processen, en in het opstellen van kaders, protocollen en procedures.
 • Je bent je bewust van de politiek-maatschappelijke context van het werk.
 • Je hebt een open mind met betrekking tot ontwikkelingen en innovatie in de zorg.

 • Arbeidsvoorwaarden
  Arbeidsvoorwaarden van de vacature Salarisniveau schaal 10 Salaris Min €2519 - Max €4049 bruto per maand Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd) Minimaal aantal uren per week 36 Maximaal aantal uren per week 36


  Voor meer info kijk hier: http://neuvoo.nl/view/?id=00r49zii80&lang=nl&source=view


  Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


  Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

  Geen opmerkingen:

  Recente berichten


  en meer

  Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

  Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

  Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

  Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

  Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator