De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 november 2016

Universiteit Utrecht lanceert MOOC over Mensenrechten (gratis college via de computer)


Universiteit Utrecht lanceert MOOC over Mensenrechten (26-10-2016)
Op 14 november zal de Universiteit Utrecht een nieuwe MOOC lanceren met de titel: ‘Human Rights for Open Societies – An Introduction to the European Convention on Human Rights’. Deze ‘Massive Open Online Course’, of wel MOOC, wordt aangeboden via Coursera. Antoine Buyse, hoogleraar Mensenrechten en Janneke Gerards, hoogleraar Fundamentele rechten, beiden verbonden aan het Studie- en Informatie Mensenrechten (SIM) en het strategisch onderzoeksthema ‘Institutions for Open Societies’ van de Universiteit Utrecht, bieden deelnemers een inleiding bij een van ’s werelds meest complexe mensenrechtensystemen: het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Dit mensenrechtenverdrag is een van de meest succesvolle instrumenten ter bescherming van de menselijke waardigheid, en een cruciaal instrument voor het bereiken van een open samenleving.
Voertaal: ENGELS
Schrijf je HIER in.
Bekijk HIER een introductie video.
  • Is deze cursus voor jou?
    Deze cursus staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de bescherming van mensenrechten en de verbindingen met open en democratische samenlevingen.
  • Geïnteresseerd in deelname?
    De MOOC ‘Human Rights for Open Societies – An Introduction to the European Convention on Human Rights’ begint op 14 november 2016.
  • Inschrijving is GRATIS.
    Deelnemers betalen alleen een vergoeding als zij aan het einde van de cursus een certificaat willen ontvangen.
Deze cursus is ontwikkeld door Antoine Buyse, Janneke Gerards en Paulien de Morree van Universiteit Utrecht

Meer info hier: http://njcm.nl/site/newsposts/show/388
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator