De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 juli 2013

Cel en TBS geëist tegen man die (vreemdelingenrecht) advocaat Maton gijzelde

Het Openbaar Ministerie heeft donderdag twee jaar cel en TBS met dwangverpleging geëist tegen de 47-jarige man die in april 2012 advocaat Gerard Maton uit Den Bosch zou hebben bedreigd, gegijzeld en afgeperst. Dat meldt Omroep Brabant.
De verdachte uit Vught zou dit hebben gedaan met hulp van een dakloze vrouw, tijdens een avondopenstelling van het kantoor. Hij was cliënt van een collega van Maton en kwam zijn deel van een erfenis opeisen. Eenmaal binnen zouden de twee advocaat Maton hebben bedreigd terwijl ze spullen in het kantoor vernielden. De politie kon hen ter plekke aanhouden. De vrouw werd eerder al vrijgesproken vanwege gebrek aan bewijs.
De rechter doet over twee weken uitspraak in de zaak van de 47-jarige Vughtenaar.

Bron: http://www.advocatie.nl/cel-en-tbs-ge%C3%ABist-tegen-man-die-advocaat-maton-gijzelde-------------------------- Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator