De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 maart 2013

VACATURE: griffier vreemdelingenrecht rechtbank Den Hag

Junior juridisch medewerker

Vacature gegevens
Organisatie: Rechtbank Den Haag (Den Haag)
Vacaturenummer: RBGRA-201302094
Sluitingsdatum: 20-mrt-2013
Solliciteren

Functieomschrijving
Functie-eisen
Werk-/denkniveau
Arbeidsvoorwaarden
Organisatie
Afdeling
Standplaats
Meer informatie
Bijzonderheden
Functieomschrijving
Je zorgt voor de juridische ondersteuning van procedures van vreemdelingen in bewaring en van vreemdelingen waarvoor een andere lidstaat verantwoordelijk is in het kader van de Dublinverordening. Je adviseert en ondersteunt rechters inzake voortgang en afdoening. Je bereidt de op zitting te behandelen zaken voor en fungeert als griffier ter zitting en als volwaardig gesprekspartner van de rechter in raadkamer. Je concipieert uitspraken. Je bewaakt het gehele proces van activiteiten voor een efficiënt verloop van de zaak. Je houdt wetgeving en ontwikkelingen bij.

Functie-eisen
Je weet zaken in een juridisch kader te plaatsen en de essentie daarvan in een goed juridisch betoog weer te geven door jouw afgeronde opleiding Nederlands recht, dan wel een vergelijkbare hbo-opleiding of een afgeronde S-opleiding. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring in het vreemdelingenrecht. Het vermogen om snel te werken combineer je met een nauwkeurig oog voor relevante details. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Voorts beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Werk-/denkniveau
Bachelor - HBO

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het salaris.
Minimum salaris: € 2280 bruto per maand
Maximum salaris: € 3082 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het dienstverband.
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36
Overige arbeidsvoorwaarden:
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering.
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Tevens heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Organisatie - Rechtbank Den Haag
De rechtbank Den Haag staat voor rechtvaardigheid, veiligheid in de samenleving en rechtspraak op maat. Dagelijks worden beslissingen genomen die rechtstreeks invloed hebben op de maatschappij. De organisatie stelt daarom hoge eisen aan haar medewerkers. Het is belangrijk dat zij op een onafhankelijke, eerlijke en objectieve manier rechtszaken kunnen beoordelen. Ook wordt van hen zorgvuldigheid, betrokkenheid en integriteit gevraagd. De circa 950 medewerkers van de rechtbank Den Haag zijn verdeeld over vijf sectoren (bestuursrecht, familie- en jeugdrecht, civiel recht, kanton en strafrecht) en het bedrijfsbureau.

Afdeling - Team Bestuursrecht
Bij de rechtbank Den Haag zijn er drie bestuursrecht teams, waarvan de kerntaak bestaat uit het behandelen van procedures in bestuursrechtelijke zaken. Het betreft hier een vacature bij team bestuursrecht 2. In team 2 worden zaken behandeld op het gebied van het vreemdelingen- en (militaire) ambtenarenrecht en een groot aantal andere bestuursrechtelijke wetten. Elk team is opgebouwd uit een aantal rechters, stafjuristen en juridisch medewerkers.

Standplaats
Den Haag

Meer informatie
Meer informatie over de vacature:
Naam: Mw. mr. B. J. (Barbara) Platenburg, hoofd juridische ondersteuning
Telefoonnummer: 070 381 3611
Meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Naam: Mw. L. Vooijs-Bogaard, HRM-adviseur
Telefoonnummer: 070 381 3254
Bijzonderheden
De aanstelling geschiedt op basis van artikel 6, lid 2, sub c, van het Algemeen Rijksambtenarenreglement of op basis van interim functievervulling.
Een taaltoets kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Sollicitatiebrief en cv sturen aan:
Mevrouw mr. H.W. Vogels, teamvoorzitter
Digitaal solliciteren naar e-mailadres: Wervingenselectie.rb.denhaag@rechtspraak.nl


Bron: http://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/detail/junior-juridisch-medewerker-1

-------------------------- Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator