De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 maart 2013

Volgens kerkelijke organisatie werkt het straffen van illegaliteit niet

Illegaliteit en ook hulpverlening aan illegalen strafbaar stellen helpt in het geheel niet om illegaal verblijf in Nederland te verminderen.

Dat betoogden diverse kerken en organisaties die bij de hulpverlening aan vluchtelingen betrokken zijn, donderdag in de Tweede Kamer.

Lees hier het artikel in het Reformatorisch Dagblad: http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/straffen_illegaal_werkt_echt_niet_1_719391

Volgens deze instanties werkt het inreisverbod averechts omdat mensen niet terug willen gaan omdat ze anders de komende jaren niet naar Nederland mogen komen zelfs al zouden ze dan aan de voorwaarden voor toelating voldoen. Is dat zo? Valt niet juist op zo'n punt voor een advocaat te onderhandelen "Jullie leggen geen inreisverbod op en meneer gaat terug". En is het niet zo dat iemand geen inreisverbod krijgt opgelegd als deze vertrekt in zijn vertrektermijn? En is het inreisverbod niet juist de stok achter de deur zodat mensen ook op tijd vertrekken?
 


Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator