De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 maart 2013

Antwoord aan Auxen inzake copyrights

Geachte mevrouw Kuipers,

De door u genoemde blogberichten zijn hetzij verwijderd hetzij aangepast. Ik verzoek u zekerheidshalve nog even te controleren of dit zo naar uw wens is met in uw achterhoofd de jurisprudentie aangaande dit onderwerp.

Het verbaast mijn trouwens ten zeerste dat u van Trouw BV opdracht zou hebben ontvangen daar ik die ooit zelf om toestemming heb gevraagd en mij toen verteld werd dat zolang het geen achtergrond of opinie stuk was het geen enkel probleem was.
Ik zal daarom wederom schriftelijk met de genoemde kranten contact opnemen aangezien het zeer vervelend is om slechts een beginalinea te kunnen plaatsen met een link en dan binnen de kortste keren het orginele krantenartikel wegens verlies van algemene nieuwswaarde offline wordt gehaald wat resulteert in foutmeldingen voor de vreemdelingenrecht juristen die nog wel belangstelling hebben voor zo'n oud artikel.

Met vriendelijke groet,

Wytzia Raspe
-------------------------- Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator