De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 november 2010

Wie betaalt of subsidieert dit weblog?

NIEMAND

Zelfs de schrijver heeft er geen profijt van in de zin dat het cliënten trekt omdat die als gevolg van een ernstige ziekte niet meer werkt.

De kosten die aan het bijhouden van de site en het weblog kleven worden enigszins gecompenseerd door het plaatsen van advertenties op die site en dat weblog. Voor iedere lezer van zo'n advertentie wordt een paar cent vergoeding gegeven.

Heeft u zelf profijt van het lezen van dit weblog bedenk dan eens wat voor bijdrage u zou kunnen leveren. Vakliteratuur dubbel in huis? Betaald voor een cursus maar er zelf niet heen kunnen? U zoekt een doel om te sponsoren?


Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator