De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 mei 2010

VluchtelingenWerk OIC Alkmaar zoekt vrijwilligers en stagiair

Wat doen we op het OIC?
De werkzaamheden van VluchtelingenWerk op het Oriëntatie en Inburgering Centrum in Alkmaar zijn gebaseerd op twee kerntaken: begeleiding tijdens de asielprocedure en sociaalmaatschappelijk begeleiding.
Bij de kerntaak begeleiding asielprocedure moet u denken aan: het geven van ondersteuning gedurende de asielprocedure, het uitleggen van beslissingen van het ministerie van Justitie, het onderhouden van contacten met de advocatuur, het geven van voorlichting en het houden van spreekuren.
Bij de kerntaak van sociaalmaatschappelijke begeleiding ligt het accent op hereniging met noodgedwongen achtergelaten gezinsleden.

Wat biedt VluchtelingenWerk?
Werken bij VluchtelingenWerk vraagt veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Buiten toegang tot een andere wereld, biedt VluchtelingenWerk ook een inwerkprogramma, scholing en training. U werkt samen in een gezellig team en krijgt professionele begeleiding. U hebt recht op een vergoeding van uw reiskosten en overige kosten. Ook bent u verzekerd voor WA en ongevallen.

Wie zoeken we?
U wilt zich als vrijwilliger, één of meer dagen per week, inzetten voor asielzoekers, kunt zelfstandig en in teamverband werken en heeft enige kennis van het Engels.
Wij hebben bovendien een stageplek beschikbaar voor een student SJD.

Meer informatie?
Neem contact op met Hester Timmers, via e-mail: oicalkmaar@vwnoordwestholland.nl . of telefonisch maandag, dinsdag of donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur op (072) 515 32 51.

Bron: vluchtelingenwerk.nl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator