De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 oktober 2016

Vacature Regievoerder - Stadskanaal (Vreemdelingenrecht - begeleiden vertrek)

 Beschrijving
Regie vertrek
Je richt je op het op individueel niveau regisseren en voorbereiden van het daadwerkelijk vertrek van vreemdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van het vertrek van vreemdelingen. Op basis van het dossier maak je een vertrekdossier en -plan. Je bewaakt gedurende het gehele proces de verwijderbaarheid van de vreemdeling.

Motiveren tot vertrek
Je motiveert vreemdelingen aan wie geen verblijf is toegekend en die de plicht hebben te vertrekken, tot bij voorkeur zelfstandig vertrek. Je bent in staat om directe actie richting de vreemdeling te ondernemen wanneer de situatie daarom vraagt.

Bemiddelingsverzoeken
Je behandelt bemiddelingsverzoeken van vreemdelingen die het niet lukt Nederland zelfstandig te verlaten.

Organisatie vertrek
Je organiseert het feitelijk vertrek van vreemdelingen door het wegnemen van feitelijke belemmeringen.

Je onderhoudt contacten met de ketenpartners COA, DJI, de politie, de Koninklijke Marechaussee, het IOM, het Openbaar Ministerie en de IND, met gemeentes en intern met de afdelingen Bijzonder Vertrek en Laissez Passer. Daarnaast onderhoud je ook contact met de hulpofficier van Justitie.
Functie-eisen
  • HBO werk-/ denkniveau;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding management economie en recht of social agogisch, psychologisch of welzijnswerk (bijvoorbeeld Sociaal pedagogische hulpverlening of culturele en maatschappelijke vorming);
  • Ervaring met verschillende gesprekstechnieken, bij voorkeur in een gedwongen kader;
  • Werkervaring gericht op contact met (speciale) doelgroepen;
  • Kennis van de Vreemdelingenwet 2000.
Competenties: je bent goed in samenwerken, klantgericht en je hebt een goed leervermogen. Daarnaast beschik je over de competenties: plannen en organiseren, oordeelsvorming, integriteit en resultaatgerichtheid.

Overige:
  • Het kan voorkomen dat je ook op andere locaties moet werken, hierin flexibel zijn.
  • Vakantie; liever niet, maar indien wel al gepland dan bij voorkeur 1 tot 2 weken.

Wat wij bieden
Een uitdagende tijdelijke functie tot het eind van het jaar bij een overheidsinstelling in de provincie Groningen.

Spreekt bovenstaand profiel je aan en voldoe jij aan alle gestelde eisen? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Sollicitaties die niet aan alle eisen voldoen worden niet in behandeling genomen en krijgen geen reactie. Salarisinformatie Salaris in overleg

Hier staat de vacature: https://www.werkzoeken.nl/156_usg-people/werk/640999_regievoerder/Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator