De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 oktober 2016

VACATURE: Juridisch medewerker bestuursrecht (griffier vreemdelingenrecht)


Functieomschrijving

Jaarlijks behandelen de rechters van rechtbank Midden-Nederland 170.000 zaken voor de inwoners van Utrecht, Flevoland, en de Gooi- en Vechtstreek. Jouw juridische ondersteuning op het gebied van vreemdelingenrecht is daarbij onmisbaar.
Je bereidt als juridisch medewerker bij de afdeling Bestuursrecht zaken voor en overlegt daarover met de rechter. Op de zitting fungeer je als griffier. Ook neem je deel aan de beraadslaging in de raadkamer. Je verzamelt alle relevante jurisprudentie, toepasselijk beleid en vakliteratuur, om vervolgens processen-verbaal en conceptuitspraken te schrijven. Verder neem je actief deel aan kennisgroepen, en scholings- en jurisprudentiebijeenkomsten.

Functie-eisen

  • Je hebt een wo-diploma Nederlands recht.
  • Je hebt relevante juridische werkervaring, bij voorkeur met het vreemdelingenrecht.
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van uitspraken.
  • Je werkt graag samen met anderen.
  • Je hecht belang aan kwaliteit en je houdt je aan afgesproken doorlooptijden.
  • Je bent zorgvuldig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 9
Salaris Min €2581 - Max €3647 bruto per maand het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur nnb
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden

De gesprekken staan gepland op woensdag 9 en vrijdag 11 november 2016.

Meer info: https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/juridisch-medewerker-bestuursrecht-6
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator