De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 oktober 2016

Weekendleesvoer: Boek "The Saffron gate" - jaren 30 Marrakech Marokko. Een speurtocht naar een verdwenen verloofde

Meestal vinden cliënten het helemaal leuk wanneer je wat weet over hun land van herkomst of dat van hun voorouders. De laatste tijd heb ik een berg boeken over Marokko verslonden (niet allemaal even goed of realistisch). In mijn geval omdat ik er zelf ben geweest en gek ben op geschiedenis maar het heeft me ook veel leuke gesprekken opgeleverd. Dit boek is een aanrader. Lekker ontspannen leesvoer maar een enorme puzzel waarbij de stukjes steeds verschuiven. In het begin lijkt het een Boeketreeks-achtig schrijfsel maar even doorbijten tot ze in Marokko is.

Lees hier mijn recensie en mocht het wat lijken wilt u dan de links gebruiken om het boek aan te schaffen? Bij Amazon spaar ik dan punten waarmee ik weer aan een volgend boek kan beginnen. En voor ongeveer 2,50 voor de Kindle versie vanuit Amerika hoeft u niet bang te zijn voor een kat in de zak. Bol verkoopt het ook en ook die link staat in het artikel.

http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/2016/10/a-puzzle-in-1930ties-morocco-review-of.html Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator