De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 september 2011

VACATURE: SNV zoekt taalcoach NT2 voor project Stagecarrousel

SNV zoekt taalcoach NT2 voor project Stagecarrousel
dinsdag, 13 september 2011


Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk Brabant Centraal (SNV) is een maatschappelijke organisatie die haar bijdrage wil leveren aan het realiseren van een pluriforme multi-etnische en multiculturele Nederlandse samenleving. SNV treedt hierbij op als intermediair en belangenbehartiger op de terreinen toelating, integratie & participatie, arbeidstoeleiding en voorlichting & ontmoeting. SNV werkt in de regio Breda – Tilburg - Eindhoven.

Project Stagecarrousel
Voor het project Stagecarrousel zoekt SNV een Taalcoach NT2 voor het verbeteren van het taalniveau van de deelnemers en het ondersteunen van de deelnemers binnen het project. Het project heeft als doel deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij het opbouwen van een startkwalificatie. Dit project wordt uitgevoerd in Breda, Eindhoven en Tilburg; en wordt mede gefinancierd door het Europees Integratie Fonds (EIF), Huis van de Wereld en de Provincie Noord-brabant. De taalcoach draagt – onder verantwoordelijkheid van de projectleider Stagecarrousel – zorg voor het taalelement en eventueel de directe begeleiding van deelnemers.
Taken
Ontwikkelen en verzorgen van wekelijkse terugkomdagen voor deelnemers waarin taal centraal staat
Verzorgen van individuele coaching van deelnemers
Mee-ontwikkelen van de inhoud van het duale traject stagecarrousel
Eventueel ontwikkelen en geven van taalcoaching / cursussen op de werkvloer
Verwerken van gegevens en mutaties in het cliëntregistratiesysteem conform de hiervoor gestelde richtlijnen en verstrekken van mondelinge en/of schriftelijke informatie hierover
Maken van periodieke rapportages vanuit het cliëntregistratiesysteem voor het management ten behoeve van de verantwoording conform de hiervoor geldende richtlijnen
Profiel
HBO werk- en denkniveau
Beschikt over aantoonbare didactische vaardigheden, in bezit van NT2 certificering
Aantoonbare ervaring met multi-culturele communicatie
Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van cliënten
Onderhandelingsvaardigheden voor het onderhouden van contacten met externe partijen
Kennis van de toepassing van relevante applicaties en automatiseringspakketten
Kennis van en inzicht in administratieve processen en inrichting, alsmede in (het begrippenkader van) de administratieve organisatie
Affiniteit met het bedrijfsleven is een pré.
Salaris en aanstelling
De functie Taalcoach NT2 wordt onder de CAO Welzijn ingeschaald op schaal 8. De functie is voor 24 uur per week, voor de duur van het project Stagecarrousel, tot 1 juli 2012. Werktijden in overleg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in Tilburg, Breda en Eindhoven.

Informatie en reactie
Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Tess Grooten (projectmedewerker Stagecarrousel), tel. (040) 2433010 . Schriftelijke reacties dienen uiterlijk vrijdag 30 september binnen te zijn bij: SNV Brabant Centraal afdeling P&O, t.a.v. Asiye Berber, postbus 700, 5000 AS Tilburg of mail info@snvbrabantcentraal.nl. De gesprekken vinden plaats in week 40.


Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/betaalde-medewerkers/snv-zoekt-taalcoach-nt2-voor-project-stagecarrousel.php

Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator