De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 december 2011

Vacature: VW Zaanstreek-Waterland zoekt docenten Nederlandse taal

Docenten Nederlandse taalles gezocht

Voor het project Tussen luipaard en leeuw zoeken wij vrijwilligers die vanaf maart 2012 Nederlandse taalles aan groepen vluchtelingen willen geven. In het project volgen 50 vluchtelingen een externe stage, Nederlandse les, computerles en diverse trainingen die zijn gericht op toeleiding naar de arbeidsmarkt.

PROFIEL:
* Affiniteit met de doelgroep
* Ervaring met groepsgewijs lesgeven
* Interculturele vaardigheden

Werktijden
Beschikbaar om Nederlandse taalles te geven aan minimaal 1 groep per week (belasting in totaal ongeveer 4 uur).

Wij bieden
Een leerzame omgeving met begeleiding, een prettige werksfeer, cursussen en trainingen, reiskostenvergoeding en maatschappelijk werk dat er toe doet.

Locatie
Jufferstraat 2 in Zaandam

Nadere informatie
Wilt u meer weten over deze vrijwilligersfunctie, dan kunt u informatie opvragen bij Marisca Postma ( marisca.postma@vwzw.nl) op nummer 075-8200219 of per email. Een informatiepakket is te verkrijgen bij Remco van Soest ( remco.vansoest@vwzw.nl) op nummer 075-6173297 of per email.

Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/en/vrijwilligers/vw-zaanstreek-waterland-zoekt-docenten-nederlandse-taal.php

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator