De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 december 2011

VACATURE: Onderzoeksassistent project ‘Zorgbehoefte Oudere Migranten’

Onderzoeksassistent project ‘Zorgbehoefte Oudere Migranten’


Specificaties - (uitleg)
FunctietypesOnderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
Wetenschappelijke disciplineGezondheid
Uren24.0 uren per week
Salaris€ 2339 - € 3136
Werk-/denkniveauUniversitair
VacaturenummerMR0321
Vertalingen
Solliciteer binnen 13 dagen op deze vacature

Functiebeschrijving

De afdeling Sociale Geneeskunde van het AMC doet onderzoek naar de aansluiting van zorgbehoefte en zorgaanbod onder oudere migranten. Via zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek zal bij Surinaamse, Turkse, Marokkaanse en autochtone Nederlandse ouderen worden nagegaan (1) wat hun zorgbehoefte is; (2) in hoeverre deze ouderen gebruik maken van het huidige zorgaanbod; en (3) hoe het komt dat de ene oudere wel en de andere oudere geen gebruik maakt van het zorgaanbod. Ook zullen er interviews gehouden worden met zorgaanbieders, beleidsmakers en financiers.
De werkzaamheden bestaan uit: 

- Het plannen en coördineren van interviewafspraken 
- Helpen bij het werven van interviewers eigen taal
- Helpen bij het organiseren van de training voor de interviewers
- Het uittypen van interviews
- Eventueel: het houden van interviews met ouderen
- Helpen bij de voorbereiding van de kwantitatieve interviews
- Het coördineren van de vertaling van de vragenlijsten
- Helpen bij het ontwikkelen van een invoerdatabase
- Eventueel: het invoeren van de ingevulde vragenlijsten in een database
- Het notuleren en uitwerken van de notulen voor diverse bijeenkomsten
- Administratieve taken (bellen, versturen mails, plannen van overige afspraken, archiveren)

Functie-eisen

U hebt een relevante studie afgerond (zoals psychologie, verpleegkunde, gezondheidswetenschappen) en hebt aantoonbare werkervaring met wetenschappelijk onderzoek. U werkt zelfstandig en nauwkeurig. U beschikt over goede organisatorische en sociale vaardigheden, bent flexibel en bent betrokken bij de doelgroep. Interviewervaring strekt tot de aanbeveling, net als het spreken van meerdere talen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een gevarieerde functie voor 2 à 3 dagen per week (0.4-0.6 fte). U wordt aangesteld bij AMC Medical Research BV voor een periode van een half jaar. Bij gebleken geschiktheid kan de aanstelling met een jaar worden verlengd. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris €2339 tot €3136 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (schaal 8 CAO UMC’s). De AMR BV kent een vakantiegelduitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8.3% van het bruto jaarsalaris.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 9 en 11 januari (1e ronde) en op maandag 16 januari (2e ronde). De startdatum is, in goed onderling overleg, zo snel mogelijk.
Dienstverband: Tijdelijk, 6 maanden, eventueel verlenging voor 1 jaar

Additionele informatie

Verdere informatie wordt graag verstrekt door drs. Doenja Rosenmöller (d.l.rosenmoller@amc.uva.nl,            020-56 67 440      ), of dr. Petra Jellema (p.jellema@amc.uva.nl,             020-56 67 646      ).
Meer informatie over de werkgever Academisch Medisch Centrum (AMC) op AcademicTransfer. Verkorte link naar deze vacature: www.academictransfer.com/12350Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator