De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 december 2011

Boek: Pioniers in het vreemdelingenrecht, Tien interviews

Het boek Pioniers in het Vreemdelingenrecht bevat tien interviews met advocaten die bekend zijn geworden door de bijzondere rol die zij hebben gespeeld in de ontwikkeling van het migratierecht. Een aantal van hen, zoals mr. Willem van Bennekom, mr Arie van Driel, en mr. Rob Hamerslag, hebben al in de jaren zeventig hun stempel gezet en lopen tegen het einde van hun carrière. Anderen, zoals mr. Flip Schüller, mr. Ejder Köse en mr. Ali Durmuş zijn nog in volle gang.

Wie als advocaat vreemdelingen bijstaat moet er rekening mee houden dat successen zwaar worden bevochten, en moet zich harden tegen teleurstellingen en tegenslagen. Volharding en een zekere bevlogenheid kunnen niet worden gemist. De interviews laten zien hoe elk van de ondervraagden met de spanning en de uitdaging is omgegaan en wat de cliënten voor hen hebben betekend.

De interviews zijn opgetekend door Marcel Reurs en Martijn Stronks. Het eerste exemplaar van de bundel is op 7 oktober 2011 aangeboden aan de Algemeen Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten mr. Jan Loorbach tijdens een door FORUM georganiseerde conferentie over de Kwaliteit van de advocatuur in Vreemdelingenzaken.

Bron: http://www.forum.nl/Publicaties/CatalogListId/7/CatalogId/565


Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator