De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 december 2011

VACATURE: Docent Staats- en Bestuursrecht

Organisatie: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Arnhem)

Vacaturenummer: 11-210
Sluitingsdatum: 05/01/2012

Functie-omschrijving
U verzorgt onderwijs in de vorm van werkcolleges. U begeleidt studenten in projecten, maar ook bij stages en bij het afstuderen. Afhankelijk van uw ervaring wordt de invulling van uw werkzaamheden nader bepaald. De opleiding wordt zowel in Arnhem als in Nijmegen aangeboden.

Functie-eisen
U hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht en relevante praktijkervaring. U hebt kennis van actuele juridische vraagstukken en inzicht in de maatschappelijke context van de rechtspraak. Daarnaast hebt u een goed analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Ervaring in het hoger onderwijs en bekendheid met de ontwikkelingen die er gaande zijn, vormen een pre. U werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler. Verder bent u nauwkeurig en flexibel. Ook bent u bereid dinsdagavond of donderdagavond te werken.

Werk-/denkniveau
Master/doctoraal

Arbeidsvoorwaarden

Minimum salaris: € 3177 bruto per maand
Maximum salaris: € 4365 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Salarisomschrijving:

Afhankelijk van uw ervaring en de functie-inhoud bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.365,- (cao-hbo, schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur: 6 maanden
Einddatum functie: 01/08/2012
Minimaal aantal uren per week: 18
Maximaal aantal uren per week: 22

Overige arbeidsvoorwaarden:
Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Afdeling
De Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen biedt 15 opleidingen op het gebied van management, economie en rechten voor circa 8.000 studenten. Een enthousiast docententeam verzorgt modern praktijkgericht onderwijs. De opleidingen van de FEM zijn sterk in ontwikkeling, staan goed aangeschreven en hebben een directe band met de praktijk.

De opleiding HBO-Rechten speelt in op de toenemende vraag vanuit het werkveld naar praktisch ingestelde juristen met een brede kennis van het geldende recht. Een enthousiast docententeam verzorgt er praktijkgericht onderwijs.

Meer informatie over de vacature:
Naam: de heer O.A.P. van der Roest
Telefoonnummer: (026) 369 18 81
Naam (2): de heer M.H. Sprengers
Telefoonnummer (2): (026) 369 18 81
Meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Naam: Mevrouw M. Troost
Telefoonnummer: 026-3691016
E-mailadres: Marloes.Troost@han.nl

Solliciteren naar deze functie
Digitaal solliciteren hier: http://www.recht.nl/proxycache.html?cid=112083

Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator