De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 april 2011

Uit de keuken van de vreemdeling: Arabische kruidensalade

U kent dit succesnummer vast ook van reizen in het Midden-Oosten of van eten bij Arabische vrienden. Deze maand in de Allerhande: http://allerhande.ah.nl/#/2011/allerhande-3-het-lekkerste-van-de-wereld/receptenoverzicht/?recipe=/nl/data/recipe/704314/&state=Het lekkerste van de wereldLaw Blogs
Law blog

1 opmerking:

pirateneiland zei

Beste redactie van vreemdelingenrecht.com,
Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar iemand die het een en ander kan vertellen over het vreemdelingenbeleid rond Turkse Christenen in de jaren zeventig en tachtig. Graag zouden wij diegene interviewen voor een korte aflevering (die alleen in het klaslokaal wordt getoond) over de bezetting van de Sint Janskathedraal in Den Bosch (1979) door Syrisch-orthodoxe christenen die een verblijfsvergunning eisten.
Wij doen deze opdracht vanuit de Universiteit Utrecht. Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,
Pascale van Gils.

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator