De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 april 2011

Vara zendt portretten van asielzoekerskinderen die uitgeprocedeerd zijn uit

Wat vindt u nou van dit initiatief?
Als mens denk ik "Klote voor die kinderen" maar Vrouwe Justitia is niet voor niets geblinddoekt.

In de zaken van al deze kinderen is tot in de hoogste rechterlijke instantie bepaald dat ze geen vrees voor vervolging hebben bij terugkeer. En misschien die onsympatieke oude vent met baardstoppels wel.

Mijn goede vriendin's vader werkte op de Nederlandse ambassade en moest ook vaak verplicht verhuizen en dan vinden we dat "spannend en gaaf", hoewel zij dat waarschijnlijk echt zelf niet dat altijd ook vond.

Misschien is het echter wel een idee om deze kinderen de mogelijkheid te bieden om in een pleeggezin hun school in Nederland af te laten maken als dat bijvoorbeeld binnen een jaar zou kunnen.

Het is op zich wel goed dat nu door Sahar er over situaties van kinderen van asielzoekers wordt nagedacht.
En om brallende anti-buitenlanders-types te leren dat er ook achter ieder asieldossier een mens schuil gaat.

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator