De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 september 2018

VACATURE: medewerker telefonie bij de IND in Zwolle


Medewerker telefonie - Parttime of fulltime - Zwolle

 • Zwolle
 • MBO
 • Overheid
 • 36 uur pw
 • Fulltime
 • #1311002939

Wat ga je doen?


Als medewerker binnen het klantcontactcentrum zorg jij ervoor dat al het telefoonverkeer wordt opgevangen en behandeld. De vragen die worden gesteld kunnen eenvoudig zijn en direct op te lossen. Andere vragen hebben meer onderzoek nodig en hierbij kun je jouw collega's inschakelen. Je verbindt de klant dan door naar de tweede lijn.

Je beantwoordt vragen over bijvoorbeeld over de stand van zaken met betrekking tot de aanvraag. Deze aanvragen hebben betrekking tot het aanvragen van asiel.
Daarbij maak je ook afspraken met de klant en heb je een adviserende rol. Tijdens het gesprek verzorg je de administratieve verwerking hiervan en zorg je dat alles tot in de puntjes is geregistreerd.

Om alle binnenkomende vragen goed te kunnen beantwoorden, word je een gehele maand opgeleid door de organisatie. Dit gebeurt in de eerste week van oktober voor 4 volledige dagen. Je wordt niet alleen getrained op het gebied van communicatieve vaardigheden, maar ook wordt je volledig (in 4 dagen is een beetje optimistisch: ik weet na 20 jaar nog niet alles)  wegwijs gemaakt in het vreemdelingenrecht. Je krijgt inzicht in de klantgroepen, welke procedures zij doorlopen en welke vragen hierbij spelen.

Eenmaal opgeleid, zal je telefonisch vragen van onze klanten beantwoorden. Je wordt daarbij gecoacht door een ervaren medewerker bij wie je ook terecht kunt voor al je vragen.

De organisatie beoordeelt alle verblijfsaanvragen van mensen die in Nederland willen wonen of Nederlander willen worden. Hier kunnen vragen over worden gesteld. Aan jou de taak om hier zo goed mogelijk antwoord op te geven. Er kunnen ook vragen vragen over eventuele subsidies en studies kunnen aan bod komen.

Wie ben je?


Haal jij energie uit het beantwoorden van vragen en mensen zo goed mogelijk te helpen? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker voor het klantcontactcentrum.

Om een scuccesvol medewerker te zijn binnen het team van telefonie beschik jij over het volgende:
 • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met het werken in een klantcontactcenter
 • Je bent klantvriendelijk en beschikt over uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 • Je houdt van samenwerken en staat open voor feedback en ontwikkeling
 • Je werkt resultaatgericht
Het betreft een functie waarin je minimaal 24 uur zal werken. De eerste volle 4 weken van oktober dien je 4 dagen beschikbaar te zijn voor jouw opleidingstraject. Selectiedagen zullen plaats vinden op 18, 19 en 20 september.

Ben jij gemiddeld voor 24 tot 36 uren per week beschikbaar? En heb jij ervaring met het werken in een klantcontact center? Reageer dan snel op deze leuke vacature!

Over het bedrijf


Een organisatie binnen de Rijksoverheid die het vreemdelingenbeleid in Nederland uitvoert. Dit houdt in dat de opdrachtgever alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom in Nederland asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren of een gezien willen vormen met iemand die hier al woont. De opdrachtgever doet nog veel meer dan wat hiervoor is genoemd. Benieuwd? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij jou?


Wij bieden een uitdagende functie bij één van de grote opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid.
 • Een functie voor in ieder geval 6 maanden. Een verlenging van nog eens 6 maanden is aannemelijk. Dit uiteraard op basis van goed functioneren.
 • Jouw werktijden zullen van maandag tot en met vrijdag zijn. Tussen 08:30 en 09:00 uur. Om 08:30 starten jij en je collega's de dag op met een dagoverleg en gaan jullie volle bak aan het werk.
 • Het bruto uurloon ligt op schaal 7.0; €14,82.
  https://startpeople.nl/vacature/(v651914)?jbid=indeedusg


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator