De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 september 2018

Gaat u mee de Nederlandse #Onafhankelijkheidsverklaring bekijken? Welke #mensenrechten stonden daar in? .

Op vrijdag 5 oktober organiseert Horizon in Den Haag een bijzonder programma rond de herdenking dat 450 jaar geleden de 80-jarige oorlog uitbrak. Rond deze herdenking hebben we in samenwerking met het Ensemble Camerata Trajectina, televisiepresentator Hans Goedkoop, het Haags Historisch Museum en het Nationaal Archief een uniek programma ontwikkeld. Het is een muzikaal hoorspel over “De Opstand” geuzenliederen en andere muziek uit die tijd. Historicus en televisiepresentator Hans Goedkoop geeft toelichting op deze liederen en vertelt over hun functie van propaganda en stimulering. Uiteraard is ook de lunch inbegrepen en ’s middags maakt u met gidsen een interessante wandeling door de stad. Hierbij wordt ook het Haag Historisch Museum bezocht. We sluiten het programma af met een borrel in het Nationaal Archief waarbij u een toelichting krijgt op het Plakkaat van Verlatinghe en dit stuk ook zelf kunt bewonderen. 
 Aanmelden: https://historizon.nl/thema/5-oktober-den-haag-in-opstand/


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator