De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 september 2018

Programma van de studiedag morgen 15 september in Assen (voor de deelnemers die zich hebben aangemeld maar waar deze mail in de spambox is geland)


Beste deelnemers van onze studiedag morgen in Assen

Zouden jullie je om 11.45 willen melden bij de ingang Brink 3 zodat ik iedereen kan registeren en we aan tafel zitten wanneer onze warme, Iraans geinspireerde, lunch om 12.10 wordt opgediend? Deze lunch is vegetarisch zodat ook de niet-vleeseters of de mensen die halal eten er van kunnen genieten. Op het menu staat pompoensoep met pistachios en naanbrood met een dip. Lust u dat niet neem dan een paar boterhammen mee.
Brink 3 is de groepsingang. Maar u kunt vanaf 11.00 via de ingang Brink 1 al de expositie over Iran gaan bekijken.
Met de trein:
Het Drents Museum ligt op circa acht minuten loopafstand van het Intercity- en busstation Assen. Vanuit het station loop je naar het centrum via de Stationsstraat. Aan het eind van de Stationsstraat steek je de Oostersingel over bij het zebrapad. Ga linksaf en direct weer rechtsaf de Kloosterstraat in. Aan het einde van de Kloosterstraat zie je links om de hoek de ingang van het Drents Museum, aan De Brink 1.
Bereikbaarheid per auto

Vanuit Hoogeveen/Zwolle (Zuid)
 • Je neemt de afslag 32 naar Assen-Zuid vanaf de A28.
 • Je volgt de weg naar de Haarweg (ga rechtdoor over de rotonde).
 • Sla linksaf naar de Europaweg-Zuid. Volg deze weg voor 1,0 km en neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Hoofdlaan.
 • Vervolg de weg naar de Doctor Nassaulaan.
 • Sla aan het einde van de Doctor Nassaulaan rechtsaf naar het Kerkplein.
 • Neem gelijk de eerste afslag links naar de Torenlaan.
 • De Torenlaan draait naar rechts en wordt de Brink. Je ziet het museum aan het eind van de singel op de Brink liggen.
Vanuit Groningen (Noord)
 • Je neemt de afslag 33-Assen richting Assen/Smilde/N371.
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Balkendwarsweg.
 • Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Balkenweg/ de N371.
 • Vervolg de weg naar de Vaart Z.Z.
 • Sla rechtsaf naar de Collardslaan.
 • Neem gelijk de eerste afslag links naar de Torenlaan.
 • De Torenlaan draait naar rechts en wordt de Brink. Je ziet het museum aan het eind van de singel op de Brink liggen.
Er is een parkeer garage bij het Museum waar u bij mij op de dag zelf een uitrijkaart kunt kopen voor 5 euro. Deze parkeergarage is gelegen aan de Torenlaan.
Mindervalide bezoekers kunnen gebruikmaken van de parkeerplaatsen die speciaal zijn aangelegd voor gehandicapten (zoals de invalidenparkeerplaats aan De Brink). Voor deze parkeerplaats geldt geen maximum tijd. Bovendien is deze gratis.
Voorlopige agenda
11.00 Bezoek Iran expo via Brink 1 (facultatief)
11.45-11.55 Binnenkomst bij Brink 3
12.10 Opdienen warme lunch (lunchdiscussie over de zaak rond Lili en Howick)
12.45 Procedures rond inburgering door Wytzia Raspe
13.15 Verblijfsrecht en overige rechten via de Chavez Vilchez uitspraak door Anton Kleijweg
14.15 Thee in het grandcafe met voor de liefhebbers een Turfje
14.45 Internationaal Familierecht door Roberto Groen
15.45 Vragen en afsluiting
16.00 Bezoek museum (facultatief) of napraten in het cafe (facultatief)
De zaal leent zich niet goed voor mensen die laten willen binnensluipen of halverwege willen weggaan. Moet u eerder weg gebruik daarvoor dan de theepauze.
Bij binnenkomst en na afloop is het de bedoeling dat u een handtekening zet op uw bewijs van deelname. Aangezien we met 19 mensen zijn kan het zijn dat u daarvoor in de rij moet staan.
Wij verzorgen een PowerPoint presentatie en hand outs daarvan. Wellicht een goed idee om een eigen schrijfblok en pen mee te nemen.
Nog vragen? bel gerust: (zie nummer in de mail die u hebt gekregen van Eventbrite)
Tot morgen! Ik hoop dat we een interessante en gezellige dag gaan hebben met zijn allen.

Groet,
Wytzia Raspe

Bijlages: https://vreemdelingenrechtcom.blogspot.com/2018/09/ons-asielbeleid-faalt-niet-maar-soms.html
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-19637-2338.html
Boek 10 Burgerlijk Wetboek: http://wetten.overheid.nl/BWBR0030068/2015-12-05Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator