De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 mei 2018

VACATURE: Consulent Juridisch team Vluchtelingenwerk Amsterdam


VluchtelingenWerk komt op voor de rechten van asielzoekers en vluchtelingen. Wij begeleiden asielzoekers in de juridische procedure en we ondersteunen vluchtelingen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. VluchtelingenWerk voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.
De functie
VluchtelingenWerkbegeleidt ongedocumenteerden met perspectief op verblijf in Nederland. VluchtelingenWerk onderzoekt de mogelijkheden voor een asielvergunning of een andere vergunning op reguliere gronden.
Een groot deel van de cliënten valt onder het Programma Vreemdelingen, dat sinds juli 2015 onderdeel uitmaakt van het Amsterdamse vreemdelingenbeleid.
Deze werkzaamheden worden verricht door een team van vrijwilligers en twee betaalde medewerkers.
De uitdaging
Je takenpakket ziet er als volgt uit:
 • Aansturen van vrijwilligers die werkzaam zijn in het team.
 • Het analyseren van asiel- en reguliere dossiers.
 • Het opstarten van nieuwe en het monitoren van lopende dossiers.
 • Collega’s informeren over de laatste juridische ontwikkelingen.
 • Collega’s assisteren bij het juridische deel van hun werk.
 • Bijwonen van diverse overleggen.
Het betreft een duo-baan. Samen met een collega, die ook 24 uur per week werkzaam is, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van bovenstaande taken.
De ideale kandidaat:
 • Je hebt een afgeronde opleiding recht met specialisatie vreemdelingenrecht of eventueel een andere relevante opleiding.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en analytisch vermogen;
 • Je bent onderzoekend en neemt de verantwoordelijkheid om een dossier goed af te sluiten of over te dragen.
 • Je bent zorgvuldig, zelfstandig en kan in teamverband werken;
 • Je bent sociaal vaardig, enthousiast, flexibel, besluitvaardig, vindingrijk en stressbestendig;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook over andere relevante talen;
 • Je hebt ervaring met het werken met onze doelgroep;
 • Je hebt goede kennis van de sociale kaart in Amsterdam ;
  Je bent woonachtig in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam.
Wat we bieden
Een gepassioneerd team van mensen in een organisatie die sterk in beweging is. We bieden de kans om mee te bouwen aan de toekomst van onze organisatie en de dienstverlening aan asielzoekers en vluchtelingen.
We bieden vooralsnog een tijdelijke functie aan tot 1 januari 2019.
Medewerkers vallen onder de CAO Sociaal Werk: Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Inschaling vindt plaats in schaal 8 op basis van vooropleiding, kennis en ervaring. Deze schaal kent een minimaal schaalbedrag van €2.494,- bruto per maand en een maximum van € 3.553,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Alphen; bvanalphen@vluchtelingenwerk.nl
Je schriftelijke reactie met CV kan je vóór 14 mei 2018 mailen naar
sollicitaties-westmidden@vluchtelingenwerk.nl ter attentie van Hans van Stee. Gesprekken zullen plaatsvinden op 22 mei 2018.

https://www.vluchtelingenwerk.nl/vacatures/consulent-juridisch-team-mv-voor-24-uur-week-amsterdam


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator