De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 mei 2018

Are you an Expat living/working in Limburg?

Julia writes:

"Dear Internationals,

For my PhD project with Maastricht University, I am studying why internationals come to the Dutch province of Limburg and the cross-border region with Germany and Belgium and whether or not they intend to stay. The results of the project will hopefully help increase the region's attractiveness for internationals and improve services targeted towards internationals like you.

If you are an international migrant living and/or working in Limburg, I would appreciate if you could take some time to fill ou my survey to share your experiences, perceptions and opinions. This survey is the core of my research and I cannot do it without your help! :-)

Feel free to also share it with your international friends, relatives and colleagues living in the Limburg!

Thank you very much in advance!"


Dank u voor uw deelname aan deze enquête. Met deze enquête proberen we inzicht te scheppen in waarom internationale migranten naar de Nederlandse provincie Limburg en de Euregio Maas-Rijn komen, waarom ze blijven of waarom ze vertrekken.


Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten. Uw gegevens worden automatisch opgeslagen. Als u het onderzoek niet in één keer kunt voltooien, kunt u binnen een week terugkomen om verder te gaan  U kunt alle vragen die u niet wilt beantwoorden overslaan met de pijltjestoetsen. Vragen die van cruciaal belang zijn voor het bepalen van de doelgroep van dit onderzoek, zijn gemarkeerd met een sterretje (*) en u wordt gevraagd om hierop te reageren als u ze niet invult.

Door deel te nemen aan dit onderzoek kunt u Limburg en de Euregio Maas-Rijn helpen om haar aantrekkelijkheid voor internationale migranten verder te verbeteren. Dit is om verschillende redenen belangrijk:
 
1. Voor het verbeteren van diensten gericht op internationale migranten die het proces van vestiging, werken en wonen in de regio vergemakkelijken; 
2. Om werkgevers te kunnen informeren over het aantrekken en behouden van hooggeschoolde migranten  om vaardigheidstekorten te vullen
3. Om de aanwezigheid van hooggekwalificeerde mensen in de regio te vergroten, wat kan bijdragen tot economische groei, innovatie en een toegenomen mondiaal concurrentievermogen.
 
Gegevens verzameld gedurende dit onderzoek zijn bedoeld om de factoren te vinden die migratiebeslissingen en mobiliteitsdoelstellingen van hooggeschoolde migranten, die de afgelopen tien jaar in Limburg en de Euregio-Maas-Rijn zijn gearriveerd, te verklaren. Het richt zich specifiek op de percepties van migranten aangaande het leven in een grensgebied. 
 
Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en uw resultaten worden niet op een individueel niveau bekendgemaakt. Uw privacy en anonimiteit zijn beschermd. De gegevens kunnen gedeeltelijk worden gedeeld met andere instellingen die zich bezighouden met de internationalisering van Limburg, de Euregio Maas-Rijn en haar subregio's. Dit heeft geen invloed op uw privacy en anonimiteit, die te allen tijde gegarandeerd zijn. Samenwerking is volledig vrijwillig en er zullen geen negatieve gevolgen optreden als u besluit om niet aan het onderzoek deel te nemen.


Dit onderzoek wordt verricht door onderzoekers aan het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility (ITEM) van Maastricht University en de Graduate School of Governance Maastricht | UNU-MERIT in samenwerking met het Holland Expat Center South (HECS).


U vindt hier meer informatie over dit project of u kunt een email sturen naar EMRinternational@maastrichtuniversity.nlInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator