De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 augustus 2016

Dutch as a second language for beginners A2a (Leiderdorp)

 Cursuscode: TNDA2a
Are you a newcomer in The Netherlands and looking for an affordable language course? Or are you living in our country already for some time and do you want to feel more at home? Learning Dutch can help you to make friends and to communicate with other people. This course is meant for educated adults who want to learn the basics of the Dutch language. You will learn the principles of understanding, reading, writing and talking in Dutch. A special learning method for expats and students is used. Participants will practice grammar and vocabulary with extra care for pronouncement, communication and Dutch culture. The approach is aimed at learning to speak and understand Dutch in all kinds of practical situations. You will learn to introduce yourself, order a drink, visit a doctor, do the shopping and have some conversation with friends and others in Dutch. Participants in this course should take into account several hours of homework each week. The course aims at a level comparable with NT2 level A2 and is meant for educated adult beginners. In order to join this course you will have to contact the teacher for an intake by mail. Wait till it is certain the course will take place, before buying any books.

Bent u pas in Nederland en zoekt u een betaalbare taalcursus? Of woont u al langer in ons land en wilt u zich meer thuis voelen? Nederlands leren kan helpen om vrienden te maken en met anderen te communiceren. Deze cursus is bedoeld voor goed opgeleide volwassenen die een basiskennis van het Nederlands willen verwerven. U leert de basisvaardigheden om het Nederlands te begrijpen, te lezen, te schrijven en te spreken. U doet grammatica-oefeningen en bouwt een woordenschat op, met extra aandacht voor uitspraak, communicatie en Nederlandse cultuur. Het doel is om Nederlands te leren spreken en begrijpen in allerlei praktische situaties: kennismaken, een drankje bestellen, een dokter bezoeken en boodschappen doen. De deelnemers moeten rekening houden met enkele uren huiswerk per week. De cursus is gericht op het bereiken van een niveau vergelijkbaar met NT2-niveau A2 en is bedoeld voor hoogopgeleide volwassen beginners. Om de cursus te volgen is een intake via de mail met de docent gewenst.
Meer informatie: 


Hier gevonden: https://www.leiderdorpse-volksuniversiteit.nl/course/dutch-second-language-beginners-a2a
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator