De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 augustus 2016

Cursus arbeidsmigratierecht (voor werkgevers bedoeld maar ook interessant voor juristen en accountants)


IAM 1 Arbeidsmigratierecht

Locatie: Van der Valk hotel Houten |  8-9-2016
Eerste van de in totaal vijf workshops Internationale arbeidsmobiliteit (najaarscyclus 2016).
De procedures rond internationale arbeidsmobiliteit zijn omslachtig. Om werkgevers die werknemers uitzenden of buitenlandse werknemers inhuren behulpzaam te zijn, heeft AWVN de workshopcyclus Internationale arbeidsmobiliteit (IAM) ontwikkeld. De cyclus bestaat uit vijf workshops. U kunt zich inschrijven voor de hele workshopcyclus, maar ook voor afzonderlijke workshops. Deel 1: arbeidsmigratierecht.

 

IAM 1: arbeidsmigratierecht

De eerste workshop gaat in op het toelatingsbeleid van Nederland. Speciale aandacht is er voor die situaties waarin geen vergunningen nodig zijn. Ook komt het onderscheid tussen kennis- en arbeidsmigranten en de daarbij behorende aanvraagprocedures aan de orde. Voorts staan op het programma: het notificeren bij tijdelijke dienstverlening binnen de EU, de identificatieplicht en het voorkomen van illegale tewerkstelling en Modern migratiebeleid: hoe snel kan een werknemer legaal aan de slag in Nederland?
Aan het eind van de workshop zijn deelnemers in staat om:
• te beoordelen of het nodig is een verblijfs- en/of tewerkstellingsvergunning aan te vragen
• een aanvraag voor een tewerkstellingsvergunning, o.a. op basis van een intra-company transfer, bij het UWV in te dienen
• een aanvraag om een vergunning als kennismigrant in te dienen bij de IND.

Voor wie?

De workshops zijn voor iedereen die met internationale arbeidsmobiliteit te maken heeft: HR-medewerkers, medewerkers P&O, expatmanagers en hoofden personeelszaken, salarisadministrateurs, relocation medewerkers en adviseurs internationale uitzending.

Duur

Een dag (10.00 - 17.00 uur).

Kosten

Prijs per workshop € 750 (leden AWVN), € 975 (niet-leden AWVN).

Overzicht overige workshops, najaar 2016

• IAM 2 - sociale zekerheid, 6 oktober
• IAM 3 - arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden, 3 november
• IAM 4 - belastingrecht, 24 november
• IAM 5 - pensioen, 15 december

Aanmelden of vragen?

Neem contact op met Erica Kremer (e.kremer@awvn.nl of 070 850 86 71).
Leden van AWVN kunnen zich aanmelden via de ledensite.

 Hier gevonden: http://www.awvn.nl/actueel/cursussen-en-bijeenkomsten/iam-1-arbeidsmigratierecht-najaar-2016


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Korting op je studieboeken

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator