De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

25 augustus 2016

Vacature: Medewerker Central International Office met hoofdtaak Admission & Mobility


Faculteit/afdeling: Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau: HBO
Functie-omvang: 32 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.412,- Max € 3.642,- bruto p/m

Onderwijs- en Studentenzaken

De directie Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijsadministratie, onderwijsbeleid, begeleiding van studenten, ondersteuning van buitenlandse studenten, promovendi en medewerkers, sport, cultuur, didactische trainingen voor docenten en advies. De directie Onderwijs- en Studentenzaken bestaat uit het Shared Service Center waarin onder meer de onderwijsadministratie wordt gevoerd, het Central International Office, de afdeling Studenten- en Docentenvoorzieningen en de Unit Sport & Cultuur.

Het Central International Office (CIO) zorgt voor aanmelding, beoordeling en toelating van internationale studenten; stimuleert mobiliteit van studenten en staf, en de opvang van internationale studenten, promovendi en staf. Belangrijk is ook ondersteuning bij services als huisvesting en visa. Het CIO onderhoudt wereldwijd contacten met partneruniversiteiten. Ca.30 medewerkers, verdeeld over een Front Office en de afdelingen Services en Admission & Mobility verzorgen de dienstverlening. Mede dankzij de inzet, klantgerichtheid, creativiteit, oplossingsgerichtheid en proactieve houding van de afdeling, zijn jaarlijks meer dan 2000 internationale studenten verzekerd van uitstekende opvang.

Functie omschrijving

De interactie met jonge excellente klanten is altijd boeiend. Net als het streven naar een steeds betere service en een hoge klanttevredenheid. Als Medewerker CIO met als hoofdtaak Admission & Mobility ga je werken in een omgeving vol interessante uitdagingen! Je ondersteunt het Admission & Mobility team bij het het aanmeldings-, beoordelings-en toelatingsproces van (internationale) studenten met een buitenlandse vooropleiding. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het voeren van de (financiële) administratie voor het Erasmus+ beursprogramma; en het informeren en begeleiden van studenten en facultaire exchange coördinatoren bij de beursaanvraagprocedure.

Gezien het toenemend aantal aanmeldingen van de TU Delft onderken je het belang van het continu bijstellen en optimaliseren van de admission- en exchangeprocessen. Naast je kerntaken kun je worden ingezet als ondersteuner binnen de verschillende afdelingen van het CIO. CIO verwerkt ca. 4000 internationale studie aanmeldingen per jaar.

Functie eisen

Van de nieuwe medewerker verwachten we enthousiasme en betrokkenheid bij de doelgroep. Je hebt inlevingsvermogen, weet de weg binnen sociale media en je uitdrukkingsvaardigheid is in het Nederlands en in het Engels uitstekend. Je hebt plezier in het contact met klanten uit de hele wereld, teamspirit, een flexibele opstelling en een leergierige houding.

Als medewerker CIO met als hoofdtaak Admission & Mobility beschik je over:
- een HBO werk- en denkniveau;
- werkervaring op het terrein van toelating van studenten met een buitenlandse vooropleiding is een pre;
- near-native Engelse taalvaardigheid en een goede beheersing van het Nederlands
- het vermogen om je snel in te leren in het gebruik van de systemen die de afdeling Admission & Mobility gebruikt;
- bekendheid met Osiris is een pre;
- goede beheersing van Microsoft Office met een uitstekende beheersing van Excel;
- uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
- organisatietalent en improvisatievermogen;
- ervaring met sociale media;

verder ben je:
- flexibel, stressbestendig en in staat om onder hoge werkdruk en met deadlines te werken;
- zelfstandig en klantgericht;
- enthousiast en betrokken.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 0.8 fte per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 8/9 (met een maximum van € 3.642,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carla Flühr, Teamleider Admission & Mobility, tel: 015 - 27 89001, e-mail:c.j.m.fluhr@tudelft.nl. Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij mw. Ruth Vidal-Brown, secretaresse, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je kunt je brief met curriculum vitae richten aan mw. Carla Fluhr en voor 23 september 2016 sturen naar: Technische Universiteit Delft, Universiteitsdienst, t.a.v. Ruth Vidal, Postbus 5, 2600 AA Delft; of solliciteer per e-mail via po.ud@tudelft.nl onder vermelding van het vacaturenummer AT/UD/O&S/2016-19. Bron: https://vacature.beta.tudelft.nl/vacaturesite/permalink/586699/?lang=nl&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator