De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

25 augustus 2016

VACATURE: Medewerker Behandelen en Ontwikkelen (medewerker Laissez-Passer) Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Terugkeer en Vertrek

Functieomschrijving

De Dienst Terugkeer en Vertrek helpt vreemdelingen bij het aanvragen van een  vervangend reisdocument bij de diplomatieke vertegenwoordiging van zijn land. Jij zorgt niet alleen voor een correcte afhandeling van deze aanvraag, maar denkt ook mee over aanpassingen van de werkwijze van de dienst.
Je behandelt de aanvragen voor (vervangende) reisdocumenten, een laissez passer, voor vreemdelingen uit Franstalige landen in Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Hiervoor heb je dagelijks contact met diplomatieke vertegenwoordigingen over het indienen, de voortgang en het intrekken van de ingediende aanvragen voor (vervangende) reisdocumenten. Ook controleer je of de aangeleverde aanvraag voldoet aan de overeengekomen inhoudelijke kwaliteitsvereisten.
Je begeleidt, samen met collega's van de Dienst Terugkeer en Vertrek, persoonlijke gesprekken van de vreemdelingen met de diplomatieke vertegenwoordiging. Daarnaast signaleer je vanuit de uitvoering de noodzaak tot aanpassing van de werkwijze of strategie ten aanzien van een bepaald land en doet voorstellen tot verbetering.

Functie-eisen

  • Je hebt hbo-niveau.
  • Je hebt kennis van de Vreemdelingenwet 2000 en van de interne processen binnen de Dienst Terugkeer en Vertrek.
  • Je hebt een goede kennis van de Franse taal.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je kunt je verplaatsen in anderen en hebt een goed leervermogen.
  • Je beschikt over omgevingsbewustzijn, aanpassingsvermogen, professionele integriteit en multicultureel bewustzijn.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 9, schaal 10
Salaris Min €2519 - Max €4049 bruto per maand het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Salarisomschrijving Aanloopschaal 9 en eindschaal 10
Minimum salaris:         € 2.581 bruto per maand                             
Maximum salaris:        € 4.049 bruto per maand
Dienstverband Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur 1 jaar
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden

  • Herplaatsings- of verplichte VWNW-kandidaten binnen de Rijksoverheid hebben een voorrangspositie. Mocht je tot een van deze doelgroepen behoren, stuur dan  de aanwijzingsbrief mee met je sollicitatiebrief. 
  • Functievervulling op basis van IF of detachering is mogelijk. 
  • Een functiegericht assessment (op basis van competenties) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Een veiligheidsonderzoek kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 Bron: https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/medewerker-behandelen-en-ontwikkelen-medewerker-laissez-passer?utm_source=indeed&utm_medium=jobboard&utm_campaign=organic


Ik vraag me alleen af welke landen in Noord- en Zuid Amerika Franstalig zijn. Bij Azie kan ik me nog wel wat voorstellen.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator