De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 december 2014

Vreemdelingenrecht en -beleid in het nieuws (kennismigranten en opvang asielzoekers)


Nieuwe norm loon kennis- en arbeidsmigrant

29 december 2014 - Per 1 januari 2015 moet u in de administratie rekening houden met de nieuwe looncriteria voor kennis- en arbeidsmigranten. De bedragen zijn gewijzigd met behulp van het indexcijfer 3,48%. Zo moet u voor een kennismigrant van 30 jaar en ouder per maand € 4.524,12 betalen. Dit bedrag is inclusief vakantiegeld. Plan meerdere asielzoekers in één woning


Plan meerdere asielzoekers in één woning
Het huisvesten van meerdere vluchtelingen met een verblijfsstatus in één woning. Die mogelijkheid onderzoekt het college van burgemeester en wethouders van Lelystad met woningcorporatie Centrada.

Lees verder hier: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/119716/lelystad-plan-meerdere-asielzoekers-in-een-woning
Toch opvang in Apeldoorn voor asielzoeker Maxwell


APELDOORN- Onverwacht krijgt asielzoeker Maxwell (23) toch steun van de gemeente Apeldoorn die hem noodopvang aanbiedt. Woensdag zou de Nigeriaan zijn kamer bij De Passerel aan de Stationsstraat moeten verl;aten.

Hij vreesde de jaarwisseling op straat te moeten doormaken. Na een tijd van onzekerheid liet gemeente Apeldoorn vanrmiddag weten Maxwell voor 31 december onderdak te bieden 'zodat hij niet op straat komt te staan'.
Vanochtend zat de 23-jarige asielzoeker uit Nigeria zwaar in de stress omdat hij zijn kamer uit moet. Bovendien zag het er lang naar uit dat niemand noodopvang voor hem kon of wilde betalen.

Lees verder hier: http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/toch-opvang-in-apeldoorn-voor-asielzoeker-maxwell-1.4692631

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator