De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 december 2014

Geachte mevrouw Deira van Elsevier ik vind uw artikel de situatie verkeerd weergeven


Geachte mevrouw Deira,

Ik zat gisteren ook in de zaal toen Teeven zijn speech hield. En naast wetenschappers zaten er heel wat mensen in die zaal die werkten voor justitie of die dat hadden gedaan.

U schrijft:

"Er was geen warm welkom voor Teeven van de vele asieljuristen die aanwezig waren. Toen Teeven een scriptieprijs uitreikte aan een student, riep een vrouw in de zaal: 'Weet je wel dat je de prijs krijgt van een man die voor de ellende verantwoordelijk is.'"

Dat is wel iets beschrijven met een ZEEEER gekleurde bril op. Als je nagaat dat er op internet heel veel stennis was geschopt over de aanwezigheid van de heer Teeven bij het debat en professor Spijkerboer normaal niet een grote fan is dan was het juist opvallend dat er geen onvertogen woord viel behalve die mevrouw, die wat begon te brabbelen op moment dat de trotse winnares haar scriptieprijs kreeg, en door iedereen compleet werd genegeerd. Zelfs de normaal protesteerdende illegalen waren met de kou thuis gebleven.
Als er iets vervelend is aan de asielpraktijk dan is het wel dat leken er enorme meningen over hebben waar kennis en nuance geheel aan voorbij zijn gegaan. Maar ook de beroepsgroep zelf zit vaak verscholen in de loopgraaf van het eigen moreel gelijk. 

Ik vond het nu juist zo'n positief iets gisteren dat de bewindsman naar het alma mater gaat van de mensen die normaal heel erg tegen hem zijn zoals de heer Spijkerboer en dan de hele zaal in een gemoedelijke sfeer naar elkaars standpunten luisterde om vervolgens het stokje door te geven naar de nieuwe generatie. Namelijk dat voor wat we bij elkaar waren gekomen: de studenten die een prijs kregen voor hun bijzonder goede scriptie over vreemdelingenrecht.

In mijn optiek geeft u dan ook met uw artikel niet de feiten weer maar probeert u een voor leken wellicht saaie middag van juridisch jargon tot een sappig artikel om te vormen.

Met vriendelijke groet,

Wytzia Raspe


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator