De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 december 2014

VACATURE: Programmabegeleider asielzoekerscentrum, te Velp


Beschrijving

Coördineert de werkzaamheden van het basisprogramma; training en voorlichting geven aan de bewoners (hierbij valt te denken aan trainingen die gericht zijn op Nederlandse taal, oriëntatie en inburgering, maar ook op de mogelijkheid van terugkeer.)

Bevorderen van de leefbaarheid op de locatie.

Caseload beheren en onderhouden.

Begeleiden en informeren van de bewoners tijdens de informatiebalie.

Begeleiding bewoners met een verblijfsvergunning naar een woning en voorbereiden op het wonen in onze Nederlandse samenleving.

Voert sanctionerings- en stimuleringsbeleid uit.

Stemt met de casemanager de te nemen acties af.

Stemt werkzaamheden af met keten- en samenwerkingspartners.

Signaleert spanningen, spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag en intervenieert.

Het organiseren van diverse programma's/trainingen/voorlichtingsbijeenkomsten in een asielzoekerscentrum;

Draagt zorg voor de organisatie en uitvoering van groepsgerichte informatiebijeenkomsten.

Voert individuele gesprekken met betrekking tot de specifiek aan hem opgedragen processen.

Is dossierverantwoordelijk voor de processen die hij uitvoert en waar hij verantwoordelijk voor is.Over het bedrijf

Deze organisatie is een opvangorganisatie in de vreemdelingenketen die zorgt voor opvang, begeleiding en uitstroom van asielzoekers. Dit doen zij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma's.
Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting PSH/SPW/MWD aangevuld met relevante werkervaring. Daarnaast heb je ervaring of aantoonbare affiniteit met de doelgroep vreemdelingen. Je bent op korte termijn beschikbaar, beschikt over eigen vervoer en bent bereid om in wisseldiensten te werken. Tenslotte is het een pré wanneer je beschikt over een geldige opleiding BHV.

Als persoon ben je communicatief vaardig en sta je stevig in je schoenen.Wat wij bieden

Het betreft een tijdelijke functie voor ongeveer 6 maanden (langer is niet uitgesloten) voor 32 -36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet
Vragen? Bel of mail:

Bedrijfsnaam : Nijmegen LA
Telefoonnummer : 0243822346 (fax)
0243822340 (vast)
Adres :
Nassausingel 2
6511EV Nijmegen
E-mailadres : NijmegenLA@startpeople.nl


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator