De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 oktober 2011

VACATURE: Medewerker Frontdesk bij de IND

Studievoorkeur:
Recht, staat en veiligheid

Omschrijving
Organisatie
De IND is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land. Maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen. Of om mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.Functiebeschrijving
Je analyseert de klantvraag, vraagt goed door en beantwoordt vragen van het publiek en van bedrijven en instellingen over het IND-beleid, de stand van zaken van reguliere en asielprocedures en naturalisatie procedures, algemene wet- en regelgeving en maakt afspraken voor de loketten.

Activiteiten naast de hoofdtaken:
? Je houdt jezelf op hoofdlijnen op de hoogte van het vreemdelingenbeleid en rijkswet op het Nederlanderschap, de wet- en regelgeving op dat gebied en volgt ontwikkelingen ter zake.
? Je verbindt complexere vragen door naar de 2e lijns telefonie.
? Je achterhaalt zonodig aanvullende informatie door het raadplegen van relevante bronnen.
? Je signaleert knelpunten en trends in de verzoeken om informatie.
? Je levert informatie aan de kennisapplicatie (Atlas).
? Je beantwoordt elektronische 1e lijns vragen van het publiek om informatie.


Functie-eisen
? HBO werk- en denkniveau.
? Kennis van de vreemdelingenwet is een pré.
? Kennis van voorlichtingstechnieken, gesprekstechnieken en PR.
? Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden van zowel het Nederlands als het Engels en eventueel één andere moderne taal.

? Taakbewustheid: U voelt zich verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden en ziet de noodzaak in van het afwerken van procedures volgens de voorschriften.

? Klantgerichtheid: Je onderzoekt wensen en behoeften van de klant en handelt hiernaar. De dienstverlening is gericht op een vlotte en efficiënte en persoonlijke service aan klanten.


Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende baan bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Bron: http://www.studentenbaan.nl/baan/53533/medewerker_frontdesk_immigratie_en_naturali...

Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator