De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 oktober 2011

Engels uitzendbureau denkt EU-werknemers te kunnen leveren voor Nederlandse tuinbouw / boeren

Ik ken iemand die met zijn recruitment bureau hier in Nederland aan de slag wil met werknemers die in Engeland wonen. En dat mag zonder werkvergunning. Dus bent u die tuinder of boer die zo dringend op zoek is naar personeel kijkt u eens hier: http://www.doncaster-recruitment.com/ (om naar Engeland te bellen dient u 00 44 voor het nummer te draaien en eerste 0 weg te laten van het nummer. Vraag naar Gary) U moet dan echter wel onderdak kunnen verstrekken of daarbij kunnen helpen want deze mensen kunnen natuurlijk niet iedere dag op en neer met de boot. Trouwens ze leveren daar niet alleen tuinbouwmedewerkers als uitzendkracht maar kunnen ook als headhunter voor technici of ander personeel voor u aan de slag.
Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator