De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 maart 2018

VU master International Migration and Refugee Law: open dag 10 maart


Vluchtelingen uit Syrië die zijn ontkomen aan de oorlog krijgen te maken met dringende en complexe juridische vragen. Een Filipijnse moeder die hereniging wil met haar gezin komt vergelijkbare obstakels tegen. Beiden worden geconfronteerd met de wisselwerking tussen humanitair recht en mensenrechten, en de interactie tussen internationale en nationale rechtssystemen.

Internationaal migratie- en vluchtelingenrecht moet daarom vanuit verschillende invalshoeken en disciplines worden geanalyseerd. De master specialisatie International Migration and Refugee Law op de Vrije Universiteit bestudeert internationale migratie vanuit het perspectief van internationaal en Europees recht en focust op hoe deze functioneren in nationale rechtsordes. De wisselwerking tussen internationaal, Europees en nationaal recht staat centraal in deze master. De master stelt je in staat om de complexiteit van belangrijke onderwerpen op het gebied van internationaal migratie- en vluchtelingenrecht te begrijpen en analyseren.

Zie voor meer informatie over de master specialisatie: www.vu.nl/imrl. Op 10 maart 2018 is er een master dag op de VU waar ook International Migration and Refugee Law zich presenteert. Zie voor registratie en het programma: https://masters.vu.nl/en/open-days/index.aspx?gclid=EAIaIQobChMIuK7V-5652QIVpp3tCh1xuQFaEAAYASAAEgL1L_D_BwEInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator