De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 maart 2018

"Gezeur over kleur"

Recent mochten we vernemen dat een presentator die in het verleden zo succesvol was dat hij eigenlijk de concurrent met pensioen stuurde, onbarmhartig wordt gewipt wanneer zijn eigen programma in een dip terechtkomt.

Ja dat is het nadeel van de commerciƫle omroep: je verdient er bakken maar je ligt er ook zo opeens uit want het draait er allemaal om de centjes. Denk aan Henny Huisman, Ron Brandsteder en nu dus Humberto Tan.

Sneu voor hem. Ik vond het plezierig naar hem kijken.

Maar dat gezeur over die man zijn kleur. En dat er nu iemand had moeten komen die ook zwart was. Hallo zeg!!!! Ik dacht dat we hier streefden naar een kleurenblinde samenleving. Dat we het goed vinden dat dingen divers zijn.

De afgelopen twee jaar had ik nauwelijks de tv aangehad (stond door een verbouwing erg ongelukkig achter een berg dozen). Wat mij opviel toen ik weer ging kijken was hoe diverser de tv was geworden.

Weervrouwen met een kleurtje, rapportages voor het NOS journaal die gemaakt worden door mensen met een achternaam die duidt op voorouders buiten de EU, veel diversere reclame. Ik zeg maar even Suit Supply (en homo en donker). En natuurlijk een grote talkshow met een meneer met een bruin vel.

Laten we het hebben over dingen dat het toch wel asociaal is om iemand zomaar plotseling te wippen (ook al heeft hij vast goed kunnen sparen). Maar laten we meneer Tan nou niet reduceren tot "een donkere meneer op tv" die moet worden vervangen door een "donkere meneer". We zijn toch geen Amerika waar alles in cijfertjes moet omdat ze 150 jaar geleden nog slavernij hadden en 60 jaar geleden nog segregatie?

Laten we niet gaan voor kleur maar voor kunde en goede kansen voor iedereen!!!!


Maar op Linkedin leverde deze post een hele stroom negativiteit op:Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator