De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 juni 2014

Vacature: Opvangmedewerker asielzoekers, te Schalkhaar (bij het COA)


Beschrijving

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de opvang voor en het begeleiden van vreemdelingen.
Taken:

  • dagelijkse begeleiding van de vreemdelingen;
  • intervenieert bij problemen, optredende spanningen en crisissituaties;
  • motiveert de vreemdelingen zijn opleiding te volgen;
  • het creëren van een evenwichtige leefomgeving;
  • voert gesprekken gericht op terugkeer, verwijst door, controleert en stemt af met ketenpartners;
  • informeert en advissert de vreemdelingen over uitvoeringsregelingen;
  • onderhoudt contacten met ketenpartners.

Over het bedrijf

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers. Het COA zorgt voor onderdak gedurende de asielprocedure en bereidt asielzoekers voor op terugkeer naar het land van herkomst, door migratie of een verblijf in Nederland.

Functie-eisen

Voor de functie is een relevante opleiding op MBO+/HBO niveau vereist. Zoals SPH, SPW, MWD of een vergelijkbare voor de functie relevante opleiding, eventueel aangevuld met specifieke trainingen.

Wat wij bieden

Werken bij het COA is werken in een bijzondere doelgroep waarin je jezelf veel kunt ontwikkelen. Naast goede arbeidsvoorwaarden is het een goede aanvulling op je werkervaring.

Let op!
Het COA werkt met vertrouwelijke gegevens. Daarom maakt de Verklaring omtrent het gedrag (VOG) deel uit van de sollicitatieprocedure. Indien de VOG niet kan worden afgegeven, wordt de sollicitatieprocedure beëindigd.


Vragen? Bel of mail:

Bedrijfsnaam : Start People Deventer LA
Telefoonnummer : 0570613560 (vast)
Adres :
Leeuwenbrug 5
7411TE Deventer
E-mailadres : DeventerLA@startpeople.nl
Voor solliciteren en de originele vacaturetekst ga naar https://www.gus.nl/vacature/opvangmedewerker-asielzoekers-schalkhaar-351861

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator