VACATURE: Consulent Tewerkstellingsvergunningen bij het UWV

Heb je affiniteit met juridische kwesties en beschik je over een HBO diploma? Ben je minimaal 32 uur beschikbaar? Dan heb je de kans om het team te komen versterken als Consulent Tewerkstellingsvergunningen bij het UWV in Den Haag!

De Consulent TWV behandelt aanvragen TWV, adviesverzoeken GVVA en verstrekt informatie aan werkgevers. Daarnaast worden verzoeken om vrijwilligersverklaringen behandeld en advies gegeven aan de IND inzake marktconformiteit, loon en arbeidsmarkttoelatingen. Het doel is binnen AJD verzorgen van een rechtmatige, tijdige en kwalitatief hoogwaardige behandeling van aanvragen tewerkstellingsvergunning, adviesaanvragen en het verstrekken van informatie op deze terreinen. Het UWV zoekt kandidaten die in eerste instantie willen helpen bij het productiewerk van de meer eenvoudige zaken.

De afdeling Arbeidsjuridische Dienstverlening (AJD) maakt deel uit van het bedrijfsonderdeel WERKbedrijf van UWV. AJD is verantwoordelijk voor de behandeling van aanvragen inzake ontslagvergunningen, tewerkstellingsvergunningen (TWV) en adviesverzoeken voor buitenlandse werknemers i.h.k.v. de Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GVVA). Naast deze taken geeft AJD arbeidsrechtelijke informatie aan werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Ook voert AJD juridische procedures (bezwaar en beroep) op het terrein van onder meer de Wet arbeid vreemdelingen en draagt zorg voor de afhandeling van klachten en claims. Bureau TWV/AJD behandelt aanvragen TWV en adviesverzoeken GVVA van de IND, registreert meldingen onder meer i.h.k.v. grensoverschrijdende dienstverlening en kennisindustrie en verstrekt informatie en advies aan ketenpartners en werkgevers over TWV’s, GVVA’s en notificaties. De afdeling TWV bestaat uit een behandelteam en een proces ondersteunend team.
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding HBO-recht of een andere afgeronde relevante HBO-opleiding.
  • Werkervaring op juridisch terrein is een pré, juridische affiniteit een must.
  • Bij voorkeur kennis van de Engelse taal.
  • Actuele kennis van juridische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op het terrein van arbeidsrecht, het vreemdelingenrecht en de Algemene wet bestuursrecht.
  • Je herkent jezelf in de competenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken, probleemanalyse, oordeelsvorming, mondelinge communicatie, schriftelijke communicatie, stressbestendigheid.

  • Een fulltime functie van minimaal 32 uur.
  • Startdatum: 7 september 2020.
  • Je krijgt een tijdelijk contract voor een periode van 3 maanden welke bij gebleken geschiktheid met 3 maanden wordt verlengd. Na die periode wordt gekeken of je in aanmerking komt voor een tijdelijke aanstelling bij het UWV.
  • Salaris bedraagt rond €2700 bruto per maand bij 38 uur, afhankelijk van diploma's en werkervaring.
  • OV kosten worden voor 100% vergoed, met de auto krijg je een tegemoetkoming.
  • Verder ontvang je 8% vakantiegeld en bouw je 25 vakantiedagen op per jaar op basis van een 40-uren werkweek.
Solliciteren? https://unique.nl/solliciteren/consulent-tewerkstellingsvergunningen-(v1940616)?jbid=indeed&utm_source=indeed&igbTracker=516606142


Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: An nteresting glimpse of history: "The sword and the garden" - about the first Moghul emperor

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Medewerker aanmeldgehoren

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Forums over gezinshereniging

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven