De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 augustus 2019

VACATURE: Juridisch medewerker Stichting Vluchtelingen in de Knel - Eindhoven


Eindhoven
Parttime, Bepaalde tijd
Stichting Vluchtelingen in de Knel zoekt per 15 september een medewerker voor de functie van:
Juridisch medewerker (m/v) 32 uur per week
Vluchtelingen in de Knel biedt afgewezen vluchtelingen in Eindhoven opvang, sociaal-juridische begeleiding en bemiddeling bij toegang tot basisrechten. Daarnaast zetten we ons actief in om de bewustwording in de samenleving m.b.t. de positie van afgewezen vluchtelingen te vergroten. Op dit moment zijn er circa 70 vrijwilligers actief bij de stichting en werken we met een groot aantal instanties en particulieren binnen en buiten Eindhoven. Ter aanvulling en uitbreiding van ons kernteam zoeken wij een ervaren en enthousiaste medewerker.
Functieomschrijving
Je biedt als juridisch begeleider intensieve juridische begeleiding aan individuele cliënten zodat ze kunnen werken aan een duurzaam toekomstperspectief in Nederland, het land van herkomst of een derde land. Dat betekent dat je op creatieve en strategische wijze de belangen van je cliënt behartigt, juridische ontwikkelingen bijhoudt, je cliënt coacht en contacten met advocaten, artsen en IND initieert en onderhoudt. Samen met de andere collega’s beslis je over opvangaanvragen en de individuele begeleidingstrajecten.
Wat vragen wij?
  • Je beschikt over een hbo- of wo-opleiding op het gebied van recht – met specialisatie vreemdelingenrecht - of op het gebied van maatschappelijke/sociale dienstverlening met ervaring in het vreemdelingenrecht;
  • Je bent betrokken bij onze doelgroep en de ideële doelstelling van de stichting;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;
  • Je beschikt over analytische vaardigheden en het vermogen om snel informatie te verwerken en tactisch te schakelen;
  • Je beschikt over coachende vaardigheden;
  • Je bent een teamspeler, en je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een flexibele instelling, je bent stressbestendig en je bent bekend met een hectische werkomgeving;
  • Ervaring met het begeleiden van vluchtelingen is een pré;
  • Ervaring met werken in een vrijwilligersorganisatie is een pré.
Aanstelling, salariëring en informatie
Afhankelijk van ervaring is de functie ingeschaald in schaal 7 (junior) of schaal 8 (senior), conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
De aanstelling vindt plaats voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Anoeshka Gehring. Zij is te
bereiken via 040-2569517 of info[at]vluchtelingenindeknel.nl. Ook vind je informatie op de website
www.vluchtelingenindeknel.nl. Sollicitaties met motivatie graag per e-mail uiterlijk 26 augustus 2019 aan Anoeshka Gehring sturen: info[at]vluchtelingenindeknel.nl.
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator