De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 augustus 2019

VACATURE: Sociaal Juridisch Medewerker Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht (SNDVU) - Utrecht


Utrecht
Parttime
De Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht (SNDVU) ondersteunt uitgeprocedeerde asielzoekers die geen recht hebben op overheidsvoorzieningen, maar rechtmatig in Nederland verblijven of waar sprake is van een nieuw perspectief in een asiel of reguliere procedure. Ook wordt ondersteuning geboden aan uitgeprocedeerde asielzoekers die zich voorbereiden op terugkeer naar land van herkomst. Momenteel ondersteunen wij circa 100 mensen door middel van onderdak, leefgeld en sociaal-juridische begeleiding. We zijn een klein hecht team van 7 personen en zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken:
Sociaal-juridisch medewerker
24 UUR PER WEEK
Functie-inhoud:
- Geeft ondersteuning aan cliënten op sociaal/juridisch gebied.
- Voert gesprekken met cliënten ten aanzien van mogelijkheden op
perspectief ten aanzien van (verblijfs)procedures of terugkeer.
- Bereidt (in samenwerking met de advocaat) reguliere- of asielprocedure voor.
- Onderhoudt contacten met personen of instellingen die bij de
hulp- of dienstverlening aan ongedocumenteerden betrokken zijn.
-Is indien nodig breed inzetbaar voor allerhande taken binnen de stichting.
Functie-eisen:
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting SJD met daarbij
relevante werkervaring.
- Kennis van- en ervaring met vluchtelingen- en vreemdelingenrecht is een vereiste.
Persoonskenmerken:
- Affiniteit met de doelgroep en doelstellingen van de noodopvang.
- Kan zelfstandig en flexibel werken
- stressbestendigheid, improvisatievermogen en goede sociale vaardigheden zijn essentieel
- Is creatief in het vinden van oplossingen
- Communiceert helder en direct
- Heeft een hulpverlenende instelling
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO welzijn, schaal 8. Aanstelling geschiedt op basis van een tijdelijk contract voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging.
Reacties voor 29 augustus naar Rana van den Burg. De sollicitatie gesprekken vinden plaats in de eerste week van september.
Soort dienstverband: Parttime

 https://www.indeed.nl/company/Stichting-Noodopvang-Dakloze-Vreemdelingen-Utrecht-(SNDVU)/jobs/Sociaal-Juridisch-Medewerker-786c0a95d5238de4?fccid=f968417593603e52&vjs=3
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator