De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 augustus 2019

VACATURE: Teamleider centrale opvang Den Helder voor 32 uur per week (bij Vluchtelingenwerk)

€3.624 per maand
Stichting VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zoekt per direct een teamleider centrale opvang voor 32 uur per week op het azc in Den Helder op de Nieuweweg en op het azc Den Helder Doggershoek.
VluchtelingenWerk komt op voor de rechten van asielzoekers en vluchtelingen. Wij begeleiden asielzoekers in de juridische procedure en we ondersteunen vluchtelingen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. VluchtelingenWerk voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.

De functie

Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de werving, aansturing en begeleiding van vrijwilligers en stagiairs, die op de asielzoekerscentra in het werkgebied van Centrale Opvang werken en ondersteuning aan asielzoekers en vluchtelingen bieden. Je zorgt ervoor dat zij gefaciliteerd worden om hun werk goed te doen, je organiseert hun deskundigheidsbevordering. Centraal in de begeleiding staat planmatig werken op basis van een VVA. Verder denk je mee over kansen voor de organisatie en implementeer je vastgesteld beleid. Het werkgebied omvat de asielzoekerscentra in Noord Holland:Standplaats AZC Den Helder Nieuweweg en AZC Den Helder Doggershoek Op AZC Doggershoek gaat het om extra inzet naast de huidige teamleider. Afhankelijk van de behoefte van de organisatie kan je ingezet worden op één of meerdere locaties in het werkgebied van Vluchtelingenwerk West en Midden-Nederland.

De uitdaging

Je vindt het leuk om het overzicht te bewaren en verder te bouwen, durft veranderingen aan te brengen als blijkt dat het beter kan. Je bent in staat contacten te leggen en vindt het leuk deze te onderhouden.
Werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is, is voor jou geen probleem. Je houdt ervan om toezicht te houden op de voortgang van de werkzaamheden en de administratieve afhandeling. Je hebt een helikopterview. Je hebt affiniteit met organiseren en coördineren en je vindt het geen probleem mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden, ook ben je graag op beleidsmatig niveau bezig. Je kan zowel goed zelfstandig als in samenwerking werken. Je onderschrijft de missie en het beleid van VluchtelingenWerk en draagt dit ook actief uit binnen en buiten de organisatie. Je staat open voor bijscholing en persoonlijke ontwikkeling.

De ideale kandidaat:

 • Heeft HBO werk- en denkniveau
 • Heeft affiniteit met de doelgroep en voelt zich verbonden aan de missie van VluchtelingenWerk
 • Heeft ervaring in leidinggeven aan vrijwilligers of stagiaires
 • Heeft kennis van de asielprocedure en het vreemdelingenrecht in het algemeen;
 • Is in staat zich snel nieuwe kennis op het gebied van asielbeleid eigen te maken en bij te houden.
 • Kan kritisch en analytisch denken
 • Beschikt over goede organisatorische kwaliteiten en werkt geordend
 • Is stressbestendig en kan werken in een omgeving waar diverse zaken zich tegelijk aandienen
 • Is in staat bij te sturen waar nodig, zowel op uitvoerend als op beleidsniveau
 • Is communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 • Is collegiaal, organisatie-sensitief en tactvol, maar ook constructief-kritisch
 • Is flexibel en bereid om op verschillende locaties te werken
 • Is in bezit van auto en rijbewijs
 • Bij voorkeur woonachtig in het werkgebied Noord-Holland

Wat we bieden

Een gemotiveerd team van mensen in een organisatie die sterk in beweging is. We bieden de kans om mee te bouwen aan de toekomst van onze organisatie en de dienstverlening aan asielzoekers en vluchtelingen. We bieden vooralsnog een tijdelijke functie voor 1 jaar. Medewerkers vallen onder de CAO Sociaal Werk: Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Inschaling vindt plaats in schaal 8 op basis van vooropleiding, kennis en ervaring. Deze schaal kent een minimaal schaalbedrag van € 2.544,- bruto per maand en een maximum van € 3.624- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
Voor meer informatie kun je mailen naar Anne-Els Jansen, regiomanager centrale opvang aejansen@vluchtelingenwerk.nl Je schriftelijke reactie met CV kan je vóór 28 augustus 2019 mailen naar sollicitaties-westmidden@vluchtelingenwerk.nl ter attentie van Anne-Els Jansen. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 2 september in AZC Den Helder Nieuweweg.Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator