De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

25 augustus 2019

Somalisch BREXIT gezin eist huis van Nederlandse gemeente

De uitspraak is nog niet gepubliceerd maar bij deze zaak heb ik grote kanttekeningen. Een stelletje genaturaliseerde Somaliers vertrekt als zo velen naar Engeland. De moeder vertelt in Trouw dat ze 10 jaar in Birmingham hebben gewoond en gewerkt. Ze krijgen ruzie met iemand en voelen zich bedreigd stelt ze. Er wordt blijkbaar geen andere woonruimte gezocht en de politie gebeld of naar een andere stad verhuisd maar het vliegtuig naar NL gepakt en hier om een huis gevraagd. Blijkbaar was die baan niet zo goed dat er een spaarpot was. Defence for Children klom in de pen.Nou ben ik op een leeftijd dat er de nodige scheidingen in de kennissenkring zijn en ook daar speelt huisvesting een hoofdrol. Soms moeten mensen dan zich platbetalen in de vrije sector, tijden op kamers of in een zomerhuisje of 6 jaar op een wachtrij. En ja burgemeester Henri Lenferink vertelde nog over de pechvaders in de daklozen opvang. Wellicht niet toevallig is er ook een BREXIT gaande waarvoor je een verblijfsvergunning moet aanvragen. Deze mensen zijn nu geen asielzoeker maar Nederlander dus ook voor hen een wachtrij. Voor 17 euro zijn ze met Ryanair weer terug naar de UK. Voor 35000 pound heb je een flat bij Glasgow. Geef Wilders of Baudet geen munitie.
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator