VACATURE bij de COA: Management assistente van locatiemanager op een asielzoekerscentrum

 
Als fulltime management assistente (bepaalde tijd) voor de locatie Goes voorzie je in de regelende-, administratieve- en inhoudelijk ondersteunende taken voor de locatiemanager. Tot je taken behoren o.a. Verzorgt de correspondentie van de unitmanager of het teamhoofd; Selecteert in- en externe post, verzorgt aanvullende informatie en legt deze voor ter afhandeling; Handelt routinematige kwesties zelfstandig af; Organiseert / beheert de agenda / inbox en maakt in- en extern afspraken; Bereidt vergaderingen, zowel inhoudelijk als organisatorisch voor, notuleert vergaderingen; Maakt verslag en bewaakt de procedurele uitvoering van de besluiten; Be- en handelt binnenkomend telefoonverkeer af; Organiseert / beheert de documentenstroom / het archief; Verzamelt en verwerkt diverse gegevens en vraagt informatie op zowel in- als extern; Faciliteert bij personele mutaties; Contactpersoon voor secretariaat Arbeidsvoorwaarden
Standplaats; Goes Een dienstverband van 16-28 uur per week, die iedere woensdag kan werken, andere dag / dagen in overleg) De vacature is per direct voor de periode van een half jaar, mogelijk voor langere periode. Het bruto uurloon start bij € 14,61 bruto per uur. Er is een tegemoetkoming in reiskostenvergoeding.

Over de werkgever

In een dynamische omgeving voert het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zijn taak uit, het opvangen en begeleiden van mensen. Hun vak, het opvangvak, is steeds in ontwikkeling. Het COA is een organisatie die zich continu aanpast aan de veranderende vraag vanuit politiek en samenleving en het fluctuerende aantal bewoners. In deze dynamiek zorgen ze voor veiligheid, leefbaarheid en beheersbaarheid op de centra. Zo kunnen de bewoners werken aan hun toekomst.
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers is voor de Nederlandse samenleving dé opvangorganisatie die zorgt voor opvang, begeleiding en uitstroom van vreemdelingen. Dit doen wij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma's.

Vereisten

Voor deze spin-in -het-web-baan heb je een afgeronde MBO-4 opleiding op het gebied van management assistent, MBO secretarieel en/of Schoevers secretarieel en ken je de klappen van de zweep op een secretariaat. Het pro actief zijn, het vermogen om problemen snel op te lossen, kritisch, organisatiesensitief, stressbestendig en flexibel zijn binnen je werkzaamheden zijn begrippen die 1-op-1 bij je passen.


Meer informatie: https://www.uitzendbureau.nl/vacature/7919341-management-assistente-azc?utm_source=trovit&medium=referral&campaign=trovit-organic

Reacties

Populaire posts van deze blog

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd

Deportation of Afghan children would violate UN conventions