De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 november 2018

VACATURE bij de COA: Management assistente van locatiemanager op een asielzoekerscentrum

 
Als fulltime management assistente (bepaalde tijd) voor de locatie Goes voorzie je in de regelende-, administratieve- en inhoudelijk ondersteunende taken voor de locatiemanager. Tot je taken behoren o.a. Verzorgt de correspondentie van de unitmanager of het teamhoofd; Selecteert in- en externe post, verzorgt aanvullende informatie en legt deze voor ter afhandeling; Handelt routinematige kwesties zelfstandig af; Organiseert / beheert de agenda / inbox en maakt in- en extern afspraken; Bereidt vergaderingen, zowel inhoudelijk als organisatorisch voor, notuleert vergaderingen; Maakt verslag en bewaakt de procedurele uitvoering van de besluiten; Be- en handelt binnenkomend telefoonverkeer af; Organiseert / beheert de documentenstroom / het archief; Verzamelt en verwerkt diverse gegevens en vraagt informatie op zowel in- als extern; Faciliteert bij personele mutaties; Contactpersoon voor secretariaat Arbeidsvoorwaarden
Standplaats; Goes Een dienstverband van 16-28 uur per week, die iedere woensdag kan werken, andere dag / dagen in overleg) De vacature is per direct voor de periode van een half jaar, mogelijk voor langere periode. Het bruto uurloon start bij € 14,61 bruto per uur. Er is een tegemoetkoming in reiskostenvergoeding.

Over de werkgever

In een dynamische omgeving voert het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zijn taak uit, het opvangen en begeleiden van mensen. Hun vak, het opvangvak, is steeds in ontwikkeling. Het COA is een organisatie die zich continu aanpast aan de veranderende vraag vanuit politiek en samenleving en het fluctuerende aantal bewoners. In deze dynamiek zorgen ze voor veiligheid, leefbaarheid en beheersbaarheid op de centra. Zo kunnen de bewoners werken aan hun toekomst.
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers is voor de Nederlandse samenleving dé opvangorganisatie die zorgt voor opvang, begeleiding en uitstroom van vreemdelingen. Dit doen wij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma's.

Vereisten

Voor deze spin-in -het-web-baan heb je een afgeronde MBO-4 opleiding op het gebied van management assistent, MBO secretarieel en/of Schoevers secretarieel en ken je de klappen van de zweep op een secretariaat. Het pro actief zijn, het vermogen om problemen snel op te lossen, kritisch, organisatiesensitief, stressbestendig en flexibel zijn binnen je werkzaamheden zijn begrippen die 1-op-1 bij je passen.


Meer informatie: https://www.uitzendbureau.nl/vacature/7919341-management-assistente-azc?utm_source=trovit&medium=referral&campaign=trovit-organic

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator