De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 november 2018

Zomaar wat gedachtes bij de pleidooien voor nog een kinderpardon

Honderden (waarschijnlijk duizenden) in Nederland geboren en gewortelde kinderen noemen zich toch Turk of Marokkaan. Maakt het streven naar een asielvergunning door ouders dat perspectief zo verschillend? 

Waarom wel een Kinderpardon maar geen remigratie als je ouders je mee terug hebben genomen naar zeg Marokko (nu alleen als je hier heel veel jaar hebt gewoond mogelijk)? 

Waarom kinderen uit veilige landen een verblijfs- vergunning geven en niet een multiple entry visum en begeleiding in het land van nationaliteit? 

Waarom mag een kind uit een veilig land blijven en moet een echte vluchteling zijn kind op een bootje zetten omdat ambassadeasiel niet meer bestaat? 

Was er geen sprake van overbevolking hier volgens de krant?


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator