De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 november 2018

VACATURE: Gedragsdeskundige die met minderjarige asielzoekers gaat werken (COA)

 Functieomschrijving
De gedragsdeskundige draagt bij aan een adequate begeleiding van alleenstaande minderjarige vreemdelingen en wordt aangestuurd door een manager bijzondere opvang.

- Ondersteunt de medewerkers amv-opvang in het begeleiden van amv met probleemgedrag en het bieden van maatwerk. Screent de dossiers van amv op kwaliteit en adviseert over de begeleidingsaanpak, daarbij aansluitend op de ontwikkelingsfase van de amv.
- Bevordert de deskundigheid van medewerkers amv-opvang onder meer door het geven van voorlichting over probleemgedrag, het opdoen van nieuwe inzichten wat betreft de begeleiding en het evalueren wat in het verleden is ingezet.
- Ondersteunt medewerkers amv-opvang bij het opstellen van plannen van aanpak, rapporteren en het inzichtelijk maken van de inhoud van de begeleiding en effecten daarvan.
- Adviseert bij ernstige calamiteiten of zorgwekkende situaties over de aanpak. Neemt op afroep deel aan het multidisciplinair team.
- Analyseert incidenten en trends, geeft voorlichting hierover en doet aanbevelingen ter verbetering aan de manager en de medewerker amv opvang.
- Signaleert hiaten in het begeleidingsaanbod en doet verbetervoorstellen aan de manager.
- Levert input en ondersteunt bij het verder ontwikkelen en toepasbaar maken van de amv-methodiek.
- Onderhoudt interne en externe contacten gericht op samenwerking en deelt relevante informatie.
- Registreert gegevens met betrekking tot de verrichte werkzaamheden in de administratieve systemen en rapporteert aan de manager over de voortgang.


Functie-eisen
- Afgeronde universitaire opleiding ontwikkelingspsychologie, klinische psychologie, pedagogiek of orthopedagogiek.
- Kennis van amv-begeleidingsmethodiek.
- Beroepsregistratie in het Kwaliteitsregister Jeugd of register voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.


Bedrijfsomschrijving
Het COA is de organisatie in Nederland die zich inzet voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep.
De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.
Arbeidsvoorwaarden
- Een uitdagende functie met marktconform salaris.
- Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan.
- Een tegemoetkoming in de reiskosten.
- Afgifte van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde bij indiensttreding.
- Het betreft een functie voor de locaties Utrecht, Leersum en Arnhem. De verdeling tussen de verschillende locaties is evenredig.

Meer informatie staat hier: https://vacatures.trovit.nl/listing/gedragsdeskundige-parttime-32-uur.SEL131F1Q1t1v?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_term=vreemdelingen&utm_campaign=clickInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator