De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 november 2018

Kritisch artikel in de Telegraaf over meebuiggedrag en onkunde staatssecretaris Harbers


Actiegroepen en oppositie zien dat de staatssecretaris ’te bewerken’ lijkt

Kritiek op ’flexibiliteit’ Harbers

— Mark Harbers (49) maakte tijdens zijn carrière bij de VVD vooral achter de schermen indruk, als politiek assistent van voormalig minister Gerrit Zalm en als Kamerlid belast met Financiën. „Hij is doodsbang voor de media”, klonk het toen rond de VVD-top. Als staatssecretaris van Asielzaken staat hij volop in de schijnwerpers, maar valt vooral zijn ’flexibiliteit’ op. Een portret van staatssecretaris ’Harbini’.(...)

" Na zijn gegoochel rond de Armeense asielkinderen kwam al weer het volgende hoofdpijndossier op zijn bord; de omarming van het VN-migratiepact van Marrakesh. Ook hier toverde Harbers onlangs een konijn uit de hoge hoed. Was hij eerder nog warm pleitbezorger van het pact, dat niet bindend zou zijn en daarom prima door Nederland kon worden gesloten, ineens besloot de staatssecretaris juristen aan het werk te zetten om dit toch nog maar eens te onderzoeken. Inmiddels is Nederlandse steun voor het pact wankel geworden."

 (...)
"  De staatssecretaris, van 2007 tot 2009 al eens wethouder in Rotterdam, is volgens hem ’een echte bestuurder’. „Met een dikke huid, al verschilt het of je praat over een paar miljoen extra of over het lot van uitgeprocedeerde kinderen.”
In zijn eigen partij begint het ongemak over de flexibiliteit van Harbers intussen voor het eerst aan de dag te treden. Een prominent VVD-politicus in Den Haag vraagt zich af of Harbers überhaupt wel geschikt is om over complexe asieldossiers te oordelen: „Hij heeft daar geen enkele ervaring mee.”

Koop de Telegraaf of maak een gratis account aan op de site zodat u het hele artikel hier kunt lezen:
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator