De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 augustus 2017

Vacature: zelfstandige administrative immigration officer


Voor en met onze – veelal internationale - klanten zijn we dagelijks aan de slag om hen én hun (buitenlandse) werknemers op alle fronten goed te begeleiden en te adviseren bij het werken over de eigen landsgrenzen. We doen dat door onze kennis op het gebied van tax, salarisadministratie en immigratie te vertalen naar praktische en werkbare oplossingen. Maar we doen dat vooral door oprechte aandacht voor onze klanten en mee te denken over wat hen bezighoudt.

Wat je doet?

  • Samen met een collega zorg je voor een optimale ondersteuning. Jouw focus ligt op de immigratiepraktijk en als het nodig is ondersteun je ook de aangifte- en de payrollpraktijk.
  • Je werkt in een hoog tempo, en enorm secuur. De klantdossiers die jij aanlevert aan de immigratiepraktijk zijn altijd compleet. Je hebt ze gecheckt en eventuele ontbrekende stukken heb je zelf al telefonisch opgevraagd bij de cliënt. Een Engelssprekende cliënt? Alleen maar leuk, zo houd je jouw taalvaardigheid goed bij.
  • Je bewaakt de termijnen om de medewerker tijdig en legaal in Nederland te kunnen laten verblijven en werken.
  • Je geniet van dynamiek. Je behandelt de post, neemt de telefoon aan, belt met instanties, zorgt ervoor dat alle documenten goed worden opgeslagen. Kortom: je kan goed prioriteren en je bent op en top een dienstverlener.
  • Je analyseert kritisch je eigen werk. Er valt altijd wat te leren en te verbeteren!

Wij vragen

Dat je jouw enthousiasme, dienstverlenende instelling en je HBO opleiding (bijvoorbeeld Rechten) en werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening wilt inzetten en daarmee bij te dragen aan de groei van Exterus (32 – 40 uur per week). Je bent bereid om zowel op ons kantoor in Amsterdam als in Den Haag te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende baan binnen een klant gedreven informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. We stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar vacature@exterus.nl.
 http://exterus.nl/nl/carri%C3%A8re/vacatures/immigratie

******************************************************

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l
EU-migration a 1000 years ago: The Normans conquered part of Wales and now with the help of Flemish knights, Saxon mercenaries and colonists from the continent they try to keep it. When all seems peaceful enough the death of the king, the arrest of the son of a famous man in hiding and the scheming of an evil man causes a full rebellion.
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator