De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 augustus 2017

MEEDENKVRAAG: Wanneer zal de IND een verblijfsvergunning intrekken omdat je je hoofdverblijf buiten Nederland hebt gevestigd?


Met een verblijf als langdurig EU ingezetene (onbepaalde tijd) wordt dat aangenomen als je een jaar buiten Nederland hebt verbleven je je hoofdverblijf hebt verplaatst. Tegenwoordig echter reizen mensen veel voor studie en werk. Maar wordt dat verplaatsen van je hoofdverblijf ook gelijk al aangenomen als je bijvoorbeeld naar de VS vertrekt om daar twee jaar te gaan promoveren en dus je huis verkoopt en de Belasting vertelt dat je gaat emigreren? Of omdat je bij je vrouw in Colombia gaat wonen maar wel nog je huis in Nederland aanhoudt om te kijken of samenwonen echt bevalt? Of je krijgt een baan aangeboden buiten de EU en het lijkt je een wereldkans voor de cv maar na een paar jaar wil je toch gewoon weer hier werken. Hoe kan je duidelijk maken dat je slechts tijdelijk ergens woont en je nog steeds je hoofdverblijf in NL hebt? (huis aanhouden, iedere zoveel maanden terug komen????) Of is dit linke soep en moet je zoiets alleen doen als je al genaturaliseerd bent?

Antwoorden kunt u sturen naar webmaster @ vreemdelingenrecht.com of praat u mee in de groep vreemdelingenrecht op Linkedin.******************************************************

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l
EU-migration a 1000 years ago: The Normans conquered part of Wales and now with the help of Flemish knights, Saxon mercenaries and colonists from the continent they try to keep it. When all seems peaceful enough the death of the king, the arrest of the son of a famous man in hiding and the scheming of an evil man causes a full rebellion.
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator