De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 augustus 2017

The Bright Side of Life: een komische en confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek.

 Hierbij nodig ik je graag uit voor een eerste preview van mijn nieuwe voorstelling The Bright Side of Life tijdens het Uitfeest: dé feestelijke opening van het culturele seizoen in Utrecht!
 
  • Zondag 3 september om 15:30 uur en 17:00 uur Paardenkathedraal Utrecht (Veeartsenijstraat 155)
Ik hoop je te zien!

Bright

OVER DE VOORSTELLING

Bright Richards, oprichter en artistiek leider van New Dutch Connections, maakt samen met Theater Utrecht The Bright Side of Life: een komische en confronterende muzikale voorstelling met live muziek, over een acteur die zijn thuisland, waar hij beroemd en geliefd was, moet ontvluchten. Eenmaal in Nederland gaat hij inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. The Bright Side of Life toont hoe je als persoon omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe.

De voorstelling is vanaf maart 2018 te zien in verschillende theaters in het land.
BRIGHT OVER THE BRIGHT SIDE OF LIFE :

“Ik ben van allerlei plekken mijn podium gaan maken, van gevangenissen tot moskeeën. Het podium is voor mij niet per se een theater, maar de plek waar ik mijn publiek ontmoet, en een voorstelling is voor mij een middel om een inclusieve samenleving te bouwen. Het gaat niet over mij, mijn verhaal is alleen maar een instrument, het gaat over de zoektocht naar hoe we met elkaar verder moeten en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil mijn publiek dan ook verleiden om in actie te komen. Theater is niet alleen een uitgaansplek, een vrijetijdsbesteding, maar theater moet je zien als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. Ik wil dat je door het bezoeken van een voorstelling mensen ontmoet die je daarvoor nooit ontmoet hebt. Dat is de essentie van The Bright Side of Life: de ontmoeting met de vreemde, waardoor die vervolgens geen vreemde meer is. Net als bij As I Left My Father's House gaat het ook bij deze voorstelling om het aangaan van de dialoog en het opbouwen van een relatie."
KOOP NU JE KAARTEN!
Kijk hieronder voor de speellijst of koop meteen kaarten via deze link.


******************************************************

******************************************************

 Wellicht is mijn boekenblog ook interessant:  
This is a novel  what we call in The Netherlands a "streekroman" - a traditional family chronicle set in a rural area in an era in the past. Not my normal pick in novels. But I was attracted by the cover of the book. The book is written by a German author and is set mostly in a small village Gönningen in the south of Germany around 1850 but some parts take place in Odessa and in the Dutch bulb growing area. The village is famous for it's seed trading. The men and also many women of the village travel all over Europe to sell vegetable and flower seeds to farmers and estates. More:  

http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/2017/08/review-of-seed-woman-by-petra-durst.html Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator