De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 maart 2016

Vacature: Student medewerker Tilburg University Immigration Office (0,4 fte) (4101)


International Office
Het International Office maakt deel uit van de divisie Academic Support. Het International Office is verantwoordelijk voor allerlei diensten ten behoeve van (internationale) studenten (zowel reguliere studenten als uitwisselingsstudenten) zoals huisvesting, financiën, beursprogramma’s, de Summer School etc. Daarnaast ondersteunt het International Office faculteiten en diensten bij hun internationaliseringsactiviteiten door middel van het opstellen en uitvoeren van beleid.

Het Immigration Office maakt deel uit van het International Office en verzorgt alle immigratie gerelateerde processen voor buitenlandse studenten. Zo wordt er o.a. voor gezorgd dat studenten de juiste documenten hebben om Nederland in te kunnen reizen. Zo kunnen ze op tijd aan hun studie aan Tilburg University beginnen.

Omschrijving
Je verricht, samen met het immigratieteam, alle taken die horen bij de immigratieprocedures voor internationale studenten.

Je gaat aan de slag met de (deel-) afhandeling van verschillende soorten (visum)aanvragen. Je leert hierbij de verschillende soorten aanvragen en processen kennen en kan zo internationale studenten begeleiden met hun Nederlandse immigratieproces. Zo leer je naast het inhoudelijke van de immigratieprocessen ook omgaan met verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden.

Het is van belang om de voortgang van de vele tegelijk lopende dossiers te bewaken en te zorgen voor een adequate archivering hiervan. Belangrijk hierbij is dat je prioriteiten stelt en ervan bewust bent dat op basis van jouw archivering zowel jij als je collega’s goed kunnen samenwerken.

Je hebt daarnaast regelmatig contact met externe organisaties zoals de IND en de gemeente. Zo is het niet alleen belangrijk om de juiste informatie te verkrijgen, maar ook om de verkregen informatie duidelijk te communiceren naar anderen.

Verder stel je informatiemateriaal in het Engels op en verwelkom je de internationale studenten tijdens de TOP-week.

Zie je mogelijke verbeteringen in de processen? Dan dagen we je uit deze te signaleren en proactief te delen met je collega’s. Wij leren namelijk ook graag van jou.
Meer info: https://career012.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=S003974031P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=en_US&career_job_req_id=4101&selected_lang=nl_NL&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=p6OL3Y1Dt3DZy3nOxIzCkej03Kk%3d

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator