De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 maart 2016

VACATURE: Draag jij bij aan goede rapportages en een optimaal datawarehouse voor de Immigratie en Naturalisatiedienst?
Als medewerker intelligence en reporting houdt je je bezig met de beschikbare gegevensverzamelingen en bestaande rapportages. Hierbij kijk je, naast het analysewerk, vooral naar hoe je de analyses visualiseert. Je doet voorstellen over hoe hieruit nieuwe informatie kan worden geleverd. Samen met de klant bekijk je wat nodig is om deze informatie ook visueel eenvoudig aan te bieden. Hiervoor gebruik je aanwezige tooling. Ook adviseer je over nieuwe tooling en visualisatiemiddelen.
Daarnaast analyseer en onderzoek je de beschikbare gegevensverzamelingen en rapporten. Je adviseert over de proces- en inhoudkant en de gebruikersvriendelijkheid. Verder analyseer je het gebruik van bestaande rapportages, zodat je als ‘productontwikkelaar’ voorstellen kunt doen voor de verbetering van rapportages of het komen tot nieuwe rapportages.
Je bent bezig met rapportages die zowel historische, actuele als voorspellende informatie kunnen bevatten en ondersteunt gebruikers bij het gebruik daarvan. Samen met de meer technische medewerkers bekijk je hoe deze rapporten stabiel gaan draaien op het datawarehouse.
Je werkt in een team met data-, informatie- en businessanalisten. Nieuwe informatieverzoeken van de business vertaal je samen met hen naar eenvoudig te begrijpen ad hoc rapportages of nieuwe leveringen. Bovendien draag je jouw kennis van datavisualisatie over aan collega’s. In je werk maak je gebruik van bestaande en nieuw te ontwikkelen informatievoorzieningen, zodat je afnemers kunt ondersteunen bij hun bedrijfsprocessen.

Functie-eisen

 • Je hebt een universitair werk- en denkniveau.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in ontwikkel-, audit- en adviestrajecten met meerdere klanten.
 • Je hebt ervaring in meerdere businessinformatie-adviesrollen en ervaring met alle fases van het proces.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met de storytelling with data, predictive analysis, databewerking en data-analyse, dimensioneel modelleren en datastage, data sciences, SQL, SPSS, COGNOS 10, Oracle database en SCRUM.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het organiseren van workshops om klantvragen uit te diepen.
 • Je hebt ervaring met opdrachtgeverschap en kunt bijeenkomsten leiden en interdepartementaal en multidisciplinair samenwerken.
 • Je kunt projectmatig werken.
 • Je bent organisatiesensitief, omgevingsbewust en creatief en hebt overtuigingskracht.
 • Je kunt analyseren, netwerken en plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 12
Salaris Min €3511 - Max €5219 bruto per maand het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden

 • Je kunt solliciteren via onderstaande knop. Als je je sollicitatie in eigen opmaak wilt sturen, kun je je motivatiebrief en cv mailen naar vacature@ind.minvenj.nl, onder vermelding van vacaturenummer RW/FBI/2015/112.
 • Als je in dienst bent van de rijksoverheid en solliciteert met een aanwijzing als verplichte Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat of herplaatsingskandidaat, verzoeken wij je een kopie van de aanwijzingsbrief mee te sturen met de sollicitatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kan deel uitmaken van de procedure. De kosten van een eventuele aanvraag worden achteraf vergoed.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/medewerker-intelligence-en-reporting?utm_source=indeed&utm_medium=jobboard&utm_campaign=organic

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator